dziadekkleofas Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Daj na private messages bo nie doszło na gg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhu1111 Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Obecnie jest 20:20 zorganizujce mecz klanowy bo mi sie już nudzi . a tak wogule muj nowy nr gg to 8476430 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 23 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Ty sie tak nie spiesz, narazie cały czas przegrywamy. Przydałoby sie żebyście pograli troche razem, bo małozorganizowani jesteśmy. Weźcie sie umawiajcie z innymi członkami i grajcie na dziko (jeden szuka wolnego serwa, potem podaje drugiemu IP i port). Ja codziennie gram w soldata, nawet jak nie mamy żednych meczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Przyznam, że wogóle nam nie idzie. Wg. mnie powinniśmy kiedyś cały klan zebrać i na zamkniętym serwie grać. I tyle. Kiedyś jak Firemark tak robił, to tylko na 4 osoby i zawsze były 2 spoza klanu przez które nie można było na serwer wejść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 23 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Znajdziesz taki duży serwer ? O dobrym pingu ? Zbierzesz wszystkie osoby naraz ? Ok, nie ma sprawy :D Ja jestem za :] EDIT Zebrać wszystkich to nie problem ale serwer, to jest problem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhu1111 Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 no ja bym mugł tak trenować codziennie od 20 bo zawsze jestem a z nicolasem tak na dziko pogralismy se 5 minur :crying: bo serwer nas wyrzucił za ping Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 no ja bym mugł tak trenować codziennie od 20 bo zawsze jestem a z nicolasem tak na dziko pogralismy se 5 minur :crying: bo serwer nas wyrzucił za ping <{POST_SNAPBACK}> Serwer nie wyrzuca. Widocznie admin serwera musiał akurat go obserwować :P . Serwer? Uhhh, to problem. Najlepiej to by było kupić takowy na gamesnet.pl, ale komu się chce płacić 4,90 miesięcznie :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 Ja moge zrobić serwa (5-10gb) :mellow: Np. na stronke klanową, serwer klanowy or something :huh: Ale uwaga, tylko mówie. Nie czy wypali, ale spróbować mogę jak będzie trza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhu1111 Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 Byłoby to super :D Można by było grać zawsze nawet gdy nie by łoby Firemaka I Bigsharka :] było by super ale tak nie jest :crying: i już nie czebabyłoby szykać wolnego serwera :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 Serwer na stronkę mamy Pietrus. Nam jest bardziej potrzebny serwer do gry. PS. Jakie masz łącze Pietrus? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 Serwer na stronkę mamy Pietrus. Nam jest bardziej potrzebny serwer do gry. PS. Jakie masz łącze Pietrus? :) Łącze? Stałe połączenie WLan :> Niewiem czy napewno, ale tak wynika z moich badań, a nikt mi nie chciał powiedzieć dokładnie :boxed: Ale raczej napewno Wlan. Zresztą jest napisane "22 Wlan Adapter" :B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 Serwer nie wyrzuca. Widocznie admin serwera musiał akurat go obserwować Serwer wyrzuca. Ustawia się granicę pingu, po której przekroczeniu automatycznie dostajesz bana na określony czas(czasem na zawsze :P ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 25 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 Musimy robić jakieś treningi w stałych porach, mówcie jakie godziny i dni tygodnia wam pasują. A tak nawiasem... Podskakujecie ? :P (patrz na mój wynik :P) EDIT I coś od Marka z seri "Niezły fart" Patrz na granat i Marka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhu1111 Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 po pierwsze jak tyś uzyskał taki wynik tymonn :blink: ?? a po drugie ja proponuje treningi albo o 15:00 do 17:00 albo od 20:00 do 22:00 i tyle :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 A mi ani jeden, ani drugi termin zbytnio nie pasuje :P Bardziej coś pomiędzy np. 18.00-20.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhu1111 Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 ale ja wtedy przewarznuie sie ucze :crying: ja ci radze od 20 do 22 to jest najlepsze wtedy karzdy jest na kompie prawie karzdy :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 no właśnie, prawie każdy!!! Mnie np. nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhu1111 Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 ciekawe co na to powie tymon , pietrus_pan, marmot , sly ,firemark dziadek i inni zagłosujmy razem !!! :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 Ja jestem za 16-20. Wtedy jestem na kompie. Później to raczej rzadko jestem. Szczególnie 20-22. Przecież ludzie, ja chcę się wyspać zanim wstanę o tej 6 rano do szkoły :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 A ja bym wolał o 2 rano bo ja moge jednoczesnie spac z zamnkientymi oczami i grac w soldata bo to dla mnie nie robi roznicy bo u mnie na ekranie jest tak ciemno ze itak nic nie widze, ale naszczescie glos dziala dobrze i to mi pomoaga na tyle ze gram tak jakbym wszystko widzial :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 A mi po 18:00 pasuje najbardzie :) PS. Czemu nie dawacie linków do screenów?! :mellow: Przez takie "walnięcie" powstaje brzydka gruba linia po prawej <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 A mi tam zwisa o której ma być trening, ja sie pojawiam w godzinach losowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 26 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 @Pietrus, zależy jaką ma sie rozdzielczość :P A co do serwera, to mógłbyś raz postawić. Byśmy zobaczyli jak to chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 Ja parę godzin temu grałem na serwerze dziadkakleofasa. Serwer cienki. Przy 2 osobach (ja i kleofas) ping często wykraczał granice 400. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 I podkreślam że mam transfer 96Kbps/160Kbps (wysyłamie/ściąganie). Nie radzę grania na takich na więcej niż 2 osoby. A pewnie u Pietrusa pójdzie tylko z 5 osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 26 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 Ja mam niezłe łącze :] 640Kbps, ale i tak jak bym założył to niektóre osoby nie mogą się dołączyć :( nawet na dedykowanym. Ah to zmienne IP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 Ah to zmienne IP. A od czego jest niby http://no-ip.com ? Przecież zawsze jak łączę się z serwerem dziadka łączę się przez adres dziadek2005.serveftp.com a nie przez ip :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 27 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 No wiem, wiem :P słyszałem już o tym :D Ale jakoś mi to nie podpasowało (mojemu ojcu). EDIT Ok, namówiłem go jakoś :D teraz co mam zaznaczyć jak mam zmienny IP, DNS Host (A) czy DNS Host (Round Robin) ? W DNS Host (Round Robin) musze podać kilka adresów IP a w pierwszym tylko jeden. Zresztą i tak nic z tego nie kapuje :P Oprucz nazwy hosta :P EDIT Postawiłem dedykowany, spróbyjcie sie dołączyć, tymonsserw.no-ip.org lub 212.106.25.231 jeśli pierwszy nie wejdzie. EDIT !!! Ludzie ! Ameryke odkryłem :D Wejdźcie tutaj i macie tam podane ip i port mojego serwera, oczywiście jak jest włączony. Możecie też sie dołączyć do gry klikająć na linka który macie tam podany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 Mi też pasuje tylko od 18-20... Bo od 20 zawsze zaczyna sie WoE w Ragnaroku :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 27 Maja 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 Tymon, ty sie nie chwal tak tym laczem, bo masz 160Kb uploadu czyli o okolo 70Kb wiecej od dziadkakleofasa. Sprawdzilem cennik neti. ;-) A w serwerach najwazniejszy jest upload (w grach po rowno upload i download). Ale jak juz sie chwalimy, to ja w czerwcu bede mial nielimitowane 512/512 ze stalym IP na tylko swoj komp. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi