Ajot Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 A dzisiaj robimy jakiś trening ? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 w CTF są beznadziejne plansze. Na INF są dwie fajne. inf_invasion (czy jakoś tak), czyli bardzo wspaniale odwzorowane omaha beach i inf_warehouse, na której jest bardzo ciekawa gra, ze względu na fajną drogę podziemną i dużo miejsc dla sniperów PS. O klanie Nie ma co o nim narazie mówić, powstał niedawno z pomysłu Bigsharka i Tymona. Chcieliśmy ożywić troche towarzystwo na GMclane ;) Czy mam przypomnieć, że to ja pierwszy wyszłem z pomysłem klanu i nawet to zaciekawiło ciebie Tymon? PS. Może założymy klan soldatu Game Makers Soldat Clan ;P ? // adres tego tematu: https://gmclan.iglu.cz/forum/index.php?showtopic=533&st=100 Ty na to odpowiedziałeś: A czego nie emot11.gif tylko nie wiem czy mój klan mnie nie wywali za przynalażność do innych klanów lol.gif Potem na następnej stronie :P : ZRobmy klana xD ja chce nalezec do klanu, a nazwa to moze byc....... Klan Rekinów!! Co wy na to?? Więc raczej to nie był niedawny pomysł po pierwsze, a po drugie to ja wymyśliłem klan, wy się tylko włączyliście do pomysłu i zrealizowaliście po kilku miesiącach go :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 10 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 Zgadzam sie w pełni z Marmotem :D Co do plansz oczywiście xD Ale inna sprawa, nie mam komputera ! Ojciec mi go skonfiskował :( Będe sie czasem pojawiać na forum ale będze pisał z kawiarenki :( Więc dla was jest misja. Marmot jak możesz to zrób strone dla klanu :D w PHP oczywiście, ja ewentualnie dodam do niej coś jak będe miał kompa. Firemark przejmie odemnie (tymczasowo) funkcje lidera. I Mrek ! Masz niedopuścić do rozpadu klanu ! Reszta ma mu pomóc ;) To tyle, za jakieś dwa tygodnie może go odzyskam :] więc miłej zabawy i do zobaczenia ;) Marmot@ Ok, dopisze cię do pomysłodawców ale jednak ja z rybką zaczeliśmy coś działać na ten temat ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 inf_invasion (czy jakoś tak), czyli bardzo wspaniale odwzorowane omaha beach O_O Ktoś tu sie nie zna :P Jak na takiego ludzika jak w Soldatcie to plaża powinna być przynajmniej 2 razy dłuższa. Bunkier - za wysoki. Ale takich szczegółów się nie czepiam. Soldat ma służyć do zabawy więc nie ma porównań do znanych miejsc... Gdybyście zobaczyli plaże Omaha na własne oczy... I pomyśleć że taką odległość musieli przejść alianci :mellow: PS. Szkoda że nie ma mapy podobnej do plaży Sword i Utah :/ By było nawiązanie do IIWŚ (bo D-day to nie tylko Omaha!! - dla nie znających się na 2Wś ;P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 Wg. mnie Firemark tworzy za małe serwery. Robi serwery na 4 osoby i dodaje jeszcze do lobby servera. Nie dość, że po banie za ping, wogóle nie można wejść, bo jakieś debile z poza klanu siedzą, to jeszcze jakby wszyscy klanowicze mieli się spotkać na serwerze, to by to wogóle nie wyszło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 To może hasło dać i już? :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 Można dać hasło :) . To jedna z lepszych metod. Jeszcze serwer trzeba nazywać GMC Clan Server PL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 10 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 Ok, awansowały niektóre osoby z klanu na Kaprala inni wyżej :D Reszte awansuje dopiero jak zagrają ze mną w jakimś treningu :] Jak już wszystkich sprawdze to dojdzie nowa zasada ! Awansować będziecie mogli tylko po meczach międzyklanowych !To tyle. EDIT Noście tag klanowy :P To do ciebie Firemark xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 Dzięki za kaprala :) Kiedy jakiś mecz? <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 Heh, spoko. Nie ma to jak być "Sirżantem" - literówka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 Yep.... Jestem Kapralem ;> Pietrus wydaje mi sie że organizowanie narazie jakiś klanówek or smth like that to duży błąd.... Nieumiemy jeszcze dobrze grać zespołowo, co doprowadzi nas do.... przegranej ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 10 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 Sadam :] nie odrazu Rzym zbudowano :D Z czasem zyskamy doświadczenie. EDIT Przecież odrazu nie musimy wygrywać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 Ale właśnie przez mecze łatwiej jest się nauczyć grać z zespołem :huh: Wiem po sobie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 10 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 Możemy sie też wbić na jakiś serwer TDM, CTF lub INF i popykać w jednym teamie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2005 Marmot (S) :D A co do strony, to nadal aktualne Tymon? Bo, raczej klan nie wymaga bardzo zaawansowanej strony :P . Mogę najwyżej zintegrować ją z PunBB :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 11 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2005 Wiesz bardziej mi chodzi żeby można było sie jakoś porozumieć z innymi klanowiczami i jakoś uprościć zmiane danych użytkowników np. ulubiona broń, odznaczenia itd. Nie chce bóg wie czego :D Więc jeśli masz czas to coś tam skrobnij, ja raczej nie dam rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2005 Z tym to nie ma sprawy. Kiedyś zacząłem robić stronę dla klanu MOHAA w którym byłem i mam trochę kodu gdzieś :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xinn Opublikowano 12 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 jesli wygralem z liderem 10-4, 20-8 i 20-0 to jaki bede mial stopien? :P { wiem wiem zle sie jest chwalic :jezor: } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 13 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2005 Mam dobrą wiadomość dla wszystklich w naszym klanie soldatowym, : otóż jestesmy w lidze polskiej soldata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2005 No to uzupełnijcie swoje dane w tej lidze soldata, bo tylko ja i Tymon wpisaliśmy dane :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 13 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2005 A czy naprawdę musimy wpisywać tam swoje dane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 13 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2005 Nie musimy :D jak nie chcesz to nie wpisuj ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 14 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2005 Mółbym uzupełnić... Ale nic niedostałem na gg ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2005 Może Tymon ma zły GG? Podaj mu dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 15 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 Chyba wysłałem mu już PW (chyba bo jakiś błąd mi na końcu wyskoczył), a Sadama GG mam dobre :] Ostatnio wysyłał mi wiadomość. Pytał się mnie czy jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 Hm, mógłbym sie do klanu załapać. Gram se troche w Soldata. (Dzisiaj pierwszy raz zagrałem w necie [dobra, pierwszy raz w tym roku go wogóle odpaliłem xD], okazało sie że jestem nawet w niego niezły) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 23 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 OK, podaj mi GG i ksywe jaką chcesz mieć ;) P.S. Sorry że wcześniej nie napisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhu1111 Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 oj oj oj ! aloe fajnie............... będzie nas więcej ! :) a tak przyokazji kiedy będzie następna :twisted: ZADYMA :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Dobra: GG:4320187 Xywa:dziadekkleofas :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 23 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Dodany ;) Dane wysłałem ci na GG. EDIT Zadyma to będzie na serwie xD Kto aż taki duży serwer założy ? xD Nikt, będzie trzeba dzielić sie na grupy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi