Lord Marcelot Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 A więc, dostałem na Mikołaja PSP i nie wiem jak wgrać na kartę grę JPong (Jaklub'a) a więc... Jak to się robi? Tzn. Co trzeba zrobić żebym mógł odpalić ją na PSP... Dzięki Pozdrawiam, Lord Marcelot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Przede wszystkim będziesz musiał się przełamać i zmienić soft - bez tego ani rusz. Jest to operacja ryzykowna, ale się opłaca. http://www.psp-team.pl/forumpsp/ <- tu jest wiele poradników, jak to zrobić. Kiedy ci się uda, wrzucasz grę do katalogu ms0:/PSP/GAME/JPong na karcie i gotowe - możesz odpalić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 5 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Dzięki. Jak by były jakieś problemy to będę pisał w tym temacie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 7 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Sorry za doublepost'a Czy jeżeli zmienię soft'a to będę mógł grać z kumplem który ma oryginalnego soft'a? Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 8 Grudnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Tylko uważaj i nie zbrickuj konsoli :D Ja się zastanawiam nad upgrade do 3.7 bo mam 3.4 na razie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi