maciusiowo1 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Witam! Poszukuje w internecie tradycyjnej ikony nortona (komputer z EKG), jednak niestety - wszędzie są tylko zrzuty z nowszych wersji. Może ktoś z was posiada jeszcze jakiś plik graficzny z ikoną nortona? Bardzo bym ją potrzebował. Pozdrawiam, maciusiowo1. PS. Jeśli macie inne ikony popularnych antywirusów (oprócz kasperskiego i mks-vira), to bym też o nie poprosił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Kur... ściągnij sobie wersje testowe i skopiuj. Też mi problem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 mam 2004 na płytce :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 No dobra, pomogę ci :) PS: Ale nie tak jak myślisz :D http://images.google.pl/images?hl=pl&q...+icon&gbv=2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 THX! Teraz mogę dokończyć pierwszą część przygód kasperskiego. Jeszcze raz wielkie dzięki! Tematu nie zamykam, no bo jeszcze można inne ikonki antivirusów podać a nie tylko nortona :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi