maciusiowo1 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Temat: Gra o tematyce informatycznej Zasady: - Po zakończeniu konkursu, każda kolejna złożona praca nie bierze udziału w konkursie. - Gra nie może pacmanem, catch the clownem czy innym przykładem. - Gra musi być specjalnie przygotowana na konkurs - dopisek że gra jest na konkurs. - Po zakończeniu konkursu nie można oddać głosu na swoją pracę! Zakończenie: 17 grudnia 23:59 Ocenia/ją: W głosowaniu każdy użytkownik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 dużo czasu nawet... ale ja nigdy nie biore udziału w konkursach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 O, wielkie dzięki za wyszczególnienie mojego starocia :) Nie mam czasu żeby startować w konkursie, a po za tym nie mam pomysłu ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Wchodzę w to ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 łee a mi sie temat nie podoba, zresztą już jeden konkurs rozkminiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Żeby nie było tak, że wie o tym tylko założyciel tematu - ja też. EDIT: Tzn. ja też wchodzę w to :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 propaganja: Coś przeoczyłem ^^? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 nie wiem, co przeoczyłeś? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 No jakiś konkurs, w którym już jesteś ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 (edytowane) Czy ktoś jeszcze chce uczestniczyć w konkursie? Narazie uczestniczą: - Copperdragon - Gilead - Ludzix - maciusiowo1 - Shocker51374 Jak się nie mylę, to taka tematyka była w Lidze 24 w turze 17. Edytowane 7 Grudnia 2007 przez Shocker51374 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 A właśnie, gra musi być w Game Makerze? Bo jeżeli tak, ja wypadam ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 A właśnie, gra musi być w Game Makerze? Bo jeżeli tak, ja wypadam ;o RPG Makerowiec zakichany :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 A właśnie, gra musi być w Game Makerze? Bo jeżeli tak, ja wypadam ;o A w czym chciałeś robić? PS: Jeśli zrobisz nie w GM to napewno ja i maciusiowo1 przegramy :) Nie dorównam C++ ani innemu językowi programowania w GM... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 W C++ się trudniej pisze gry niż w GM więc jest większe prawdopodobieństwo, że ktoś wyda szajstwo ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gilead Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 ja w to wchodze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 PS: Jeśli zrobisz nie w GM to napewno ja i maciusiowo1 przegramy Nie dorównam C++ ani innemu językowi programowania w GM... a tam odrazu c++ :). sa tez inne programy do robienia gier np. rpg maker ( kiedyś się nim bawiłem :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Ale wątpię, żeby ktoś się popisał robiąc grę w tym programie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 @Shocker: Jak tak piszesz, to widać, że nigdy nie widziałeś RPG Makera :) . Jak się umie w nim tworzyć, to ten program ma potężny potencjał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Hmm... A można go porównać do The Games Factory lub Multimedia Fusion? Bo te programy znam :) PS: RPG Maker jest darmowy? Jak tak to ściągnę i zobaczę, jak nie to będę musiał go pobrać z zakazanych źródeł eMule'a :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Nie, program nie jest darmowy, ale możesz ściągnąć wersję trial. Ano zależy też którą wersję, bo jest wiele wydań. No dobra, www.tsukuru.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Na sieci jest tyle piratów RPG Makera, że aż ludzie zapomnieli, że to płatny program. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Jak dla mnie to szajs. Ściągnąłem wersję 2003 i nie mogłem włączyć gry - nie wiedziałem nawet gdzie się ustawia pozycję startową gracza :P To w końcu w czym chcesz tworzyć tą grę Ludzix? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Jak dla mnie to szajs. Ściągnąłem wersję 2003 i nie mogłem włączyć gry - nie wiedziałem nawet gdzie się ustawia pozycję startową gracza Jest szajsem bo nie umiesz zorbić w nim prostej gry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Jak dla mnie to szajs, bo jak dla mnie to nie ma przejrzystego menu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 eee... Nie startuję... Dlaczego? A co nada się na grę o informatyce? Po prostu nie ma czego wymyślać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 A co nada się na grę o informatyce? Hmm... Gra o antywirusie, o zniszczeniu Windowsa, o wydostaniu się jakiejś postaci z komputera która zaczęła zabijać ludzi (a żem wymyślił) i wiele innych. Tak ciężko wymyślić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 (...)o wydostaniu się jakiejś postaci z komputera która zaczęła zabijać ludzi(...) hmm... Komputer jeszcze nikogo nie zabił xD Ale THX za podpowiedzi. Myślałem, że chodzi o jakieś łączenie kabli w grze :P (z kompa). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Jak dla mnie to szajs, bo jak dla mnie to nie ma przejrzystego menu. Lol, sam nie masz przejrzystego menu. Po prostu przyzwyczaiłeś się do GMa i teraz nie masz się czego przyczepić. Czyli nie można w RMie robić? D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Na sieci jest tyle piratów RPG Makera, że aż ludzie zapomnieli, że to płatny program. lol myślałem ze to darmowka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 lol myślałem ze to darmowka biggrin.gif Ja też :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi