radSun Opublikowano 6 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 Wczoraj założyłem wraz z sobą jednoosobowy team :) . Na razie jest tam jedna gra i pseudoprogram. Zapraszam na stronę radsun.interactive.glt.pl :P GRY: -Bulder Rush (zbierasz diamenty) -Face Maker (generujesz sobie twarz) W BUDOWIE: -Exile (chodzisz po podziemiach zamku i strzelasz z łuku do wrogów) Dostępny jest też mini chat podobny do shoutboxa i linki.B) Jak ktoś chce zostać dodany do linków to niech napisze w tym forum. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 6 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 Ok, pisze jeszcze tutaj :] Polecam domeny w http://www.dot.tk/ :] I do linków dodaj www.bronx.dog.pl ja wstawie link do twojego na stronie BronXu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 6 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 jush dodałem twój link B) naprawde u was chat nie jest po środku?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 6 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 Na IE jest po środku :D na innych stoi po lewej :] EDIT A teraz każdy sprawdza czy jest po środku xD Widziałem ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 6 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 Mam opere i jest po środku EDIT: w IE też EDIT2: z xthost dzieje sie coś dziwnego :twisted: usunałem strone z linkami a na stronie jest dalej :unsure: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 6 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 Koniecznie "interactive"? Ile będzie jeszcze teamów z tym słowem w nazwie na polskiej scenie GM? Może jeszcze ktoś ma ochotę? <_< A strona hmmm... Niespecjalnie rozbudowana. :P P.S. - "Grupa żołnierzy" pisze się tak, jak to teraz czytasz. P.S. 2 - W shoutboxie (znajdującym się po lewej stronie ekranu) na twojej stronie, po napisaniu wiadomości, zapisuje się ona dwukrotnie (mam Firefoxa). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 6 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 miałem dać radSun Team, radSun Studio lub radSun Soft?? <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 6 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 A musisz się jakoś nazywać? W końcu jednoosobowy team, to nie team. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 6 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 no można powiedzieć że mój brat to testuje to będą 2 osoby :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 6 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 Ale się pierdółki czepił... Chce mieć chłopak w nazwie Interactive to niech ma, czy to tak przeszkadza? Kłuje w oczy? Hmm... A co do strony - fakt mało rozbudowana, ale poco taka wypasiona? ;) Wg. mnie skromne są ładniejsze, bo nie są takie... ekh... barokowe? ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooman Opublikowano 6 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 Patrysław a przeszkadza Ci że akurat interactive jest tak oblegane ? Bo mi wcale :]. Poza tym radSun soft przypomina mi Hudson soft i w sumie też fajnie by brzmiało. Co do strony to byłem już na niej zanim był temat założony i o ile strona jest strasznie prosta i w sumie można powiedzieć, że niezbyt ciekawa, to spełnia swoje zadanie i nie ma problemu z odnalezieniem się na niej. Bardziej przykuła moją uwage gra Bulder Rush - przypominają się stare dobre czasy - szkoda tylko że to nie jest prawdziwy klon i nie ma niektórych motywów z oryginału ale i tak mi się spodobała :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 6 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 Oj, dobra. Już się nie czepiam. :D A co do Boulder Rusha, to rzeczywiście taki oldschoolowy kilmacior. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 Koniecznie "interactive"? Ile będzie jeszcze teamów z tym słowem w nazwie na polskiej scenie GM? Może jeszcze ktoś ma ochotę? A pewnie jakbyście się nazywali Beaver Entertainment, to byście się czepiali o entertainment. Przecież entertainment, interactive oraz soft, to najczęsciej używane wyrazy w nazwach teamu. Nie może miec chłopak tej interaktywności w nazwie :P ? A co do tego Bulder rusha, to aż przypomniały mi się czasy kiedy to grałem w supaplexa, albo jak na kółku komputerowym w 3 klasie zagrywałem się w takiej grze która się poprostu nazywała Gierka i była kiedyś w Bonusie na jakimś CDAction. Aż miło powspominać :) . Mogłaby być tylko większa roździelczość, ale to już zostawię w spokoju. A co do Face Makera, to bardziej się kwalifikuje do programów. Możesz też zrobić taki myk, jak kopiowanie kombinacji do schowka lub jej zapisanie. PS. To mój 900 post. Jeszcze setka i będzie rekordzik gmclanu :P (bodajże :) ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 Mi też podoba sie face maker. Może powstałe twarze zapisuj w postaci screana, oczywiście z pewnej części rooma :D EDIT Sie mi przypomniało :D W SmileWar można zrobić screana klikając NUM* a skasować wszystkie NUM- :D Ah ta moja pamięć :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 e taki sobie.Ja lepsze robie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 13 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2005 W FaceMakerze zrobiłem że zapisujesz obrazek jasko sprite ale nie wiem jak zrobić żeby zapisać jako plik?? :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 13 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2005 Tak na marginesie, czy nie istnieje już przypadkiem seria shareware'owych RPGów pt. Exile? :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 13 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2005 Tak <_< >>> ale grafika nie jest wspaniała :lol2: P.S. Znak ktoś odpowiedź???? :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooman Opublikowano 13 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2005 Już wcześniej Ci napisał Tymon jak to zrobić - wystarczyło jeszcze tylko zajrzeć do helpa. Zamiast zapisywać to jako sprite lepiej zapisz to jako screen shot a do tego użyj funkcji screen_save_part(fname,x,y,w,h) gdzie "fname" to nazwa pliku, "x" to pionowa pozycja na ekranie, "y" to pozioma pozycja, "w" to szerokość obrazka, a "h" to jego wysokość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 14 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2005 thx :) Działa :D A czy da się zrobić żeby zapisywało się jako GIF a nie BMP?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooman Opublikowano 14 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2005 Nie jestem pewien w 100%, ale chyba nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 14 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2005 W krótce dodam nową wersję Face Makera.:P Na razie serwer wogóle nie działa :(:(:( Zmiany: +nowe usta 18 +nowe oczy/okulary 9 +nowe włosy/kapelusze 8 +nowy nos 1 +minimenu Możliwość opcji:95700:D P.S. To mój 50 post ;) B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 14 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2005 Powino dać sie zapisać w rozszerzeniu jakie narzucisz grze ;) ale nie jestem do końca przekonany :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 14 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2005 Gdy zapisze jako GIF to i tak jest to BMP ze złym rozszerzeniem. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2005 Spróbuj np. wpisać PNG, bo GIF to jest na patencie, więc raczej Mark nie dał zapisu w formacie który praktycznie jest płatny <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 14 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2005 Dodałem nową wersję Face Makera :) >>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 15 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 Strona nareszcie działa :lol: :P :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 15 Maja 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 O matulo! To frontpage? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 16 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 Nie :] notatnik :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<ITHIL> Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 RadSun Interactive nie jest już jednoosobowym teamem :D Treaz jest dwóosobowym B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi