Woock Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 W tym temacie umieszczamy prace na kolejne konkursy. Nie komentujemy tutaj prac innych uczestników, nie głosujemy, nie proponujemy tematów następnych rund. Na komentarze i głosowanie będzie osobny temat, a temat na kolejną rundę wybiera zwycięzca. Temat rundy pierwszej: MÓJ WŁASNY AVATAR - narysuj obrazek reprezentujący cię w jakiś sposób. Możesz umieścić w nim elementy swojego wyglądu, charakteru, zainteresowań etc. Koniec rundy 9. grudnia 2007 o godzinie 22:10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Jak już mówiłem: Staty zarąbane od Fallorda: Czas: ~2h Kolory: 11 Narzędzie: Paint @down: Ilość wykonanych pracy Chyba prac :P edit: Muahaha, ja też! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Czas: 3h Ilośc użytych kolorów: 20 Ilość wykonanych prac: 1 Pomysł: A więc któregoś razu znalazłem avatara,z przedstawionym tutaj kolesiem.Przygladałem sie mu aż stwierdziłem,że dobrze okresla moją osobowość i charakter.Wstawiłem tego avka na GMClan,a teraz wykonałem PixelArtową prace na wzór wczesniejszego ava. Wykonane W: Paint Pozdrawiam,Fallord. @UP:Ano,faktycznie ; ) Dzięki. Edit: Powiększyłem Staty >:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 i ja: :) Czas: ~30min Kolory: A bo ja wiem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 to je tez sie dorzuce: z godzine mi zeszlo, ale z przerwami... co do postu poznizej: "Ale to miał być avatar ... A nie sprite fighter." popatrz na Yode ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Czas: 40min Ilośc użytych kolorów: 6 Ilość wykonanych prac: 1 Pomysł: Spróbujcie samodzielnie wymienić wszystkie inspiracje. ;p Praca wykonana tylko ołówkiem i zmianą koloru - jak się przypatrzycie, nawet linie nie są równe. Avek z ukrytym przesłaniem. :P Wykonane W: Paint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Czas: 20min. Ilość użytych kolorów: Trudno policzyć xD Wykonane w: Paint :D EDIT: Na avatar, to trochę zmniejsze :P EDIT 2: Sorki, do końca tematu nie doczytałem. EDIT 3: Przedstawia schody :D EDIT Gościnny: Dykswalifikacja za niezastosowanie się do zasad pixelartu oraz skrajną wątpliwość zgodności z tematem konkursu. W razie chęci udziału w kolejnych rundach Ligi, zaleca się odrobinę poważniejsze podejście. Powyższa praca nie będzie uwzględniona w głosowaniu ani nie nadaje użytkownikowi prawa do głosowania. Skoro już wtrącenie zaistniało, warto też wspomnieć, że temat został uprzątnięty z postów nie na temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brocelliand Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Czas: 20-25 min Ilośc użytych kolorów: 16 ( nie licząc napisu) Wykonane w: Paint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Jednooki, siedmiokolorowy rzułfj. Jednooki, siedmiokolorowy rzułfj w powiększeniu x4 Całość ma 10 kolorków, nawiązania takie są o: -żółwie są zielone, tak jak ściany w moim pokoju -słowo "żółw" zaczyna się "ż", a moje imię na "A" -nie lubię niepoprawnej pisowni (chodzi głównie o ortografię =P) edit: nie offtoopujcie ;< NIE KOMENTUJEMY TUTAJ PRAC INNYCH UCZESTNIKÓW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zero pomysłów... :/ Czas: 20 minut Kolory: coś koło 13 Wykonane w: Paint ;f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Grafik ze mnie marny, ale spróbować zawsze można: Próba zrobienia czegoś na wzór ptaszka z mojego avatara. Czas: nie wiem, bo zacząłem robić, potem dzień przerwy i znowu wróciłem, więc nie wiem Kolory: 33 Wykonane w KolourPaint. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzy100f Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Czas : 5min Kolory: Biały czarny pomarańczowy i fioletowy Opis : Nie ukazuje mnie ale troche jaki jestem , troche za mało tutaj było ale czasu nie miałem następny będzie lepszy , teraz czasu nie miałem . (rysunek) Narzędzie : Paint i troche innych ... Lubie grafiki robić .. EDIT Gościnny: Dykswalifikacja za niezastosowanie się do zasad pixelartu. W razie chęci udziału w kolejnych rundach Ligi, zaleca się odrobinę poważniejsze podejście. Powyższa praca nie będzie uwzględniona w głosowaniu ani nie nadaje użytkownikowi prawa do głosowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Czas: Około 20/25 min Kolory: Średnio dużo Pomysł: My sport, noi się na sobie woogule wzorowałem(pixelując gapiłem się na swoje zdjęcie jak głupi). Narzędzie: Paint(+ przezroczystość w photoshopie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 7 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Trochę formę straciłem chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Kolory: ok. 24 Czas pracy: Hmm... ok. 4h z przerwami Oparte na: mojej zwariowanej osobowości i mojej głupocie (słownej) XD Narzędzie: GMowy edytor obrazków i nie, nie używałem żadnych dodatkowych funkcji (no, oprócz zmiany z jednego koloru na drugi). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 9 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Koniec pierwszej rundy. Zapraszam do głosowania w przeznaczonym do tego temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Nie jestem pewien, czy to tu mam dać temat. Jeśli nie to proszę o wykasowanie posta. Temat rundy drugiej: MITYCZNE STWORZENIE - Narysuj mityczną bestię typu smok, harpia, sfinks, minotaur itp. Ma to być stworzenie z mitów (dowolnych), bez wymyślonych przez ciebie. Temat został zaakceptowany przez coponaco. Koniec zgłaszania prac: 22:57 18.12.07 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 cycu robiony na szybkości jakieś 20 minut, troche nie dopracowany, no ale taki los nie wiem ile kolorów, z 10.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brocelliand Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 "A co to takiego?" : Hę? skoro jest dozwolona dowolna mitologia, ja wybrałem chińską :D Xiezhi -mityczny potwór chiński, kozioł-jednorożec, w niektórych przekazach opisywany jako hybryda lwa i smoka. Wierzono, iż posiada zdolność odróżniania prawdy od fałszu, zła od dobra, zalet od wad. Ja wzorowałem sie na zdjeciu jakiegoś posągu przedstawiającego to stworzenie. Czas: 50-60min Ilość użytych kolorów: 10 Wykonane w: Paint + Gm-owy edytor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 a ku ku co do kropek i kropeczek, niechcacy zapisalo mi sie jako gif w Paincie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Heh dziś se o lidze przypomniałem xD uh :) PS: rysowałem go jak zwykle ~30min ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 18 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zaskakujące wejście Woocka na krótko przed końcem czasu, publiczność szaleje, aaaaa! (to jest wrozka, jakby ktos mial watpliwosci >_o) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Czas pracy: ok. 2-3h Co to jest?: To chiński smok! Bez łap XD Użyte kolory: Hmm... 4 kolory po kilka odcieni - ok 24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 18 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Koniec pierwszej rundy. Zapraszam do głosowania w przeznaczonym do tego temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Runda trzecia!!! <fanfary> Temat: Postać / potwór z WŁADCY PIERŚCIENI :) Temat zaakceptował copoconaco Termin zgłaszania prac: 14:00 27.12.07 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 A moze być z Silmarillionu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Niestety - w grę wchodzi tylko władca ( drużyna pierścienia, dwie wieże i powrót króla) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 A z BoŚia mogą być? PS. Następnym razem gdy coponaco zremisuje z kimś to dajcie mu samemu wybrać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 BoŚ? Że co? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brocelliand Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 BOŚ = Battle of Middle-Earth (taka gra RTS na kompa), po polsku Bitwa o śródziemie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi