Pablo-GM Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Witam potrzebuje cos podobnego do tego : http://www.gmclan.org/uploader/1407/exp3.png Tego panelu tylko bez czatu i bez spell slotow. Ma byc to panel z paskiem HP MP i expa tak jak w screenie no inny ale podobny i nie ma byc na nim paskow HP MP i expa maja byc w oddzielnych obrazkach. Jezeli zle napisalem pisze bardziej zwiezle. Mamy panel tylko z wycietymi prostokatami na pasek HP MP i expa a te paski maja byc w innych spritach tez dodane puste i pelne Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maskow Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 ...Ma byc to panel z paskiem HP MP i expa tak jak w screenie no inny ale podobny i nie ma byc na nim paskow HP MP i expa... A fe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 2 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 To ma byc mniej wiecej cos takiego https://gmclan.org/uploader/2522/menu.jpg i dodane na innych obrazkach paski hp,many i expa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 może być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 takie coś,jak się spodoba to dorobie paski :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 'Mój pierwszy post na GMclan' :twisted: Ja stworzyłem coś takiego (ale dawno temu). Gdzieś na dysku w moich graficzkach znalazłem. Oto ten pasek statystyk , czy jakoś tak... :thumbsup: Jak go użyjesz w jakiejś swojej gierce to wspomni o mnie np. w credits. :sp_ike: .... Jak mój pierwszy post jest jakoś źle zrobiony to mówcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik9 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Jakoś nic tu nie widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Nic nie widzisz, bo graficzke mialem na uploadzie.... ale z uploadu zostala usunięta... a i tak temat "chyba" zamknięty bo "Pablo" ma już graficzke...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi