Millenium Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Pewnie każdy z was kiedyś zastanawiał się kto sponsoruje darmowe domeny org pl itp przykładów jest dużo np (tu pseudoreklama) czesiulek.pl który w żaden sposób nie czerpie korzyści z swojej strony a jednak ją utrzymuje podobnie ta strona oraz wiele wiele innych jak to jest możliwe pytacie ze zdziwienia niestety ja podobnie jak wy tego nie wiem może ktoś wie niech powie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 http://pl.wikipedia.org/wiki/Interpunkcja Bo autentycznie nie zrozumiałem o co pytasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millenium Opublikowano 1 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 człowieku umiesz czytać masz parę linijek nad tekstem jest zapytanie(TOPIC) a to niżej to takie wyjaśnienie a poza tym bawienie sie w moda i offtopowanie jest karalne przez regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 wycięte z regulaminu: 5. Stosuj się do zasad poprawnej pisowni.i kto tu dostanie warna? ty czy blackmaul? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Ojej. :( Na ogół stronę sponsoruje sponsor. Ewentualnie autor płaci za domenę i hosting. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Pewnie każdy z was kiedyś zastanawiał się kto sponsoruje darmowe domeny org pl itp przykładów jest dużo np (tu pseudoreklama) czesiulek.pl Ciekawe, skąd się wzięły reklamy google? ;q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Jak ktoś ma za dużo kasy to sobie kupuje domenę lub serwer tak dla jaj. Ewentualnie jak jakiś serwis ma dużą odwiedzalność, to autorzy też kupują serwery lub domeny. Niektóre serwisy, które są bardzo dobre jakościowo i często są odwiedzane mogą mieć sponsorowany hosting przez jakąś firmę, tak jak to było niegdyś na mocny.com - chyba nadal tam tak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Grudnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 otóż to, ja np. płacę z własnej kieszeni + z zrzuty redakcji :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 1 Grudnia 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Za domeny gmclanu płacę z własnej kieszeni, a serwer mam za darmo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millenium Opublikowano 1 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 właśnie ranma ile płacisz za org i gdzie kupiłeś tę domene Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 W dzisiejszych czasach .org kosztuje tak około 30 złotych. (na rok) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi