Sasuke Uchiha Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 czesc ludze :bye1: zrobiłem 1 grę to jest adres http://www.gmclan.org/up3229.html ale nie bądzcie ostrzy pamietacjcei to moja 1 gra :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Widzę, iż masz niestety kłopoty ze wzrokiem. 1.5 px pod linkiem do tego działu, masz wytłuszczone na czerwono: Uwaga! Każdy nowy temat powinien mieć taki sam układ jak ten, który został zaprezentowany w przypiętym temacie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasuke Uchiha Opublikowano 30 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 czyli zer co?? :( ale sciagnij i zobacz prosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=4124 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Jego nahalny ton sprawia iz czyje ze to ma jakis haczyk w postaci vira albo trojana, niech lepiej ktos to przeskanuje, nie raz byly takie sytuacje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Gra nie ma wirusów testowałem i...i... No gra fajna ale przydała by się twoja grafika, a nie z gm'a Grafa: 2/5 Muza: 3.1/5 Gryw: 2.5 Ogół : 2 stars Dodaj jakieś urozmaicenia albo niewiem co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasuke Uchiha Opublikowano 30 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 sprubuj stworzyc jescze raz ale inna jak muisz :( ale sie niedziw to moja 1 gra :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Kody: (nie wiem po co, chyba dla atrakcji) key 8 - nastepna plansza key 9 - dodaje zycie key 0 - dodaje 1000 pkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 niewidze ilosci życ na ekranie, ani ilosci punktow... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 niewidze ilosci życ na ekranie, ani ilosci punktow... Bez tego gra nie miała by życia :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 W instrukcji widzialem ze grafika Pawel S... wez nie klam mi tu pachnie GMową grafiką, muzyką... a nawet widzialem ze w ktoryms levelu na gorze tam gdzie sa punkty i zycia widzialem exploer czy cos ale na ogol 3 stars bo fajna gierka, wciagnela mnie troche nawet, i w ogole fajny klimat, tyle ze troche glupie sa te niewidziale podlogi PS> sor za dlugi post :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrixx Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 No ściągnąłem zagrałem i moja opinia jest taka: Gra ciekawa, ale przydałaby się własna grafika sądzę, że dałbyś radę coś zrobić. Gdybyś dodał własną grafę kilka nowych opcji itp. To wtedy gra była by naprawdę Spox. Grafa: 2/5 Muza: 3.5/5 Grywalność: 2.5 Ogólnie daje 3 na zachętę abyś dalej tworzył kolejne gry czekam na kolejny projekt mam nadzieję, że nad nim trochę posiedzisz, ale będzie, w co pograć. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasuke Uchiha Opublikowano 1 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 no widze że są słabe opiniee :crying: ale to chyba poto by mnie zachęcić :twisted: . Nie spodziewałem sie takich ocen lecz....ale mam proźbe bo chce stworzyć nową grę tylko niewiem jaką czy symulator,platwormówke....podajcie kilka odpowiedzi :) noto narazie :bye1: ps.. mam 10 lat wiec nie takie bardzo trudne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Mam pomysł!!! Alien invader od góry B) robiłem kiedyś taką grę ( byłem n00bem :3 ) że jest sie kosmitą i rozwala się językiem ( z bliska ) kosmicznych marynarzy ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Temat zamykam. Za następnym razem stosuj się do regulaminu, który znajdziesz tu: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=3332 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasuke Uchiha Opublikowano 29 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 otworzyłem ten temat tera mozecie se pisac opinie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Lol z tego nie moge Marmot zamyka a Paklo otwiera xDDDDDDD Gra beznadziejna ale to 1 gra wiec dam 3-/5 Pozdrawiam, Pablooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Jak otwierasz ten temat, to chociaż mogłeś się poprawić i go dostosować do szablonu, który znajdziesz tu: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=4124 . Dzięki temu, zarobiłeś ostrzeżenie, za nieprzystosowany temat do tego, czyli złamanie regulaminu i zarazem, znowu zamykam temat. Jak masz zamiar go otwierać, to najpierw przerób go tak, aby nie łamał praw tego forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi