propaganja Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 TADAM Tu była grafika i została usunięta z powodu że Propa chciał ją wykorzystać :] O K*** haha. ale i tak sie spóźniłeś, mam już te dzieła na dysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Ganja, a moich to nie chcesz wykorzystać? :( No weź... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 30 Listopada 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 tymon ty używasz zwykłego painta (bo w sumie w zwykłym paincie brakuje tylko opcji przenoszenia kolorów z rysunku do zasobnika, aby edytować RGB i byłby w 100% dobrym programem :P), czy czegoś nieco lepszego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 No wiecie co ja hciauem to wykożystac a widzem rze jurz do awatara zabraues, kij ci woko. A grafiki Grely mnie rozbroiły ;D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 30 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 No wiecie co ja hciauem to wykożystac a widzem rze jurz do awatara zabraues, kij ci woko. A grafiki Grely mnie rozbroiły ;D . A nie ma u Ciebie opcji "Zapisz obraz jako"?? klikasz na awatar i...masz :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Nie no Grela, nie ośmieszaj się więcej ;o . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 gnysek, głównie paint. Choć ostatnio też GraphicsGale - głównie z powodu wygodnej edytowalnej palety kolorów i możliwością tworzenia GIFów, normalnie używał bym kilku narzędzi, a tutaj mam jednak wszystko w jednym. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Ganja, a moich to nie chcesz wykorzystać? :( No weź... heh no pewnie że bym chciał. Mi postacie jakotako wychodzą, ale jesli chodzi o reszte grafiki to bleee :sp_ike: Ale i tak Grela, aka sonique, aka słonik, najlepsze arcydzieła tworzy. @Grela stwórz coś jeszcze, plizz plizz :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 30 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Co na przykład :] ? @up: KU :censored: A NIE JESTEM SŁONIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 możesz mi stworzyć animacje tańczącej striptizerki. Wierze w Ciebie. btw. jak nie słonik jak słonik? :blink: :boxed: <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 bohater Imo Rampage chcę tylko oceny i co w nim poprawić. Nie wolno tego wykorzystywać do swoich gier! :] EDIT: Jak macie Nero to ten program do ogladania obrazkow(jest w nero) wam to powiekszy ale to jest male wogule. ocena? chyba raczej sie nie kwalifikuje co poprawic? wszystko Pred toba dłuuugie godziny, nie, dni... miesiace... lata ćwiczenia programow graficznych, obojetnie jakich... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 30 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 E...Propa jestem Grela. A ta grafika jest w mojej grze która ukaże się za chwilę. I będe ćwiczyć...ćwiczyć Off: Wow, topic przekroczyl 100 postów :) (sorki za off) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 E...Propa jestem Grela. Tatusia oszukasz, mamusie oszukasz - ale życia - życia nie oszukasz :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Słonik i tyle Omg jak czytałem ostatnie posty to myślałem że walne Sonique - weź przestań - po 1 kto by miał wykorzystywać taki szit, a po 2 takie grafiki to i nawet za darmo wstyd rozdawać... Dobrze gadać,nalać mu kakałka !!!!!11oneeleven ;o Te grafiki naprawde są shitowskie ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 dobrze że mnie nie było bo słonik sonik grela by mi załatwił 2 warny i bana bo najlepiej zemścić się na lowriderze,twoje grafiki mam w koszu,ale twarz na dysku grela konfident se daj nie jakaś grela ban? mam 80% warna słoniku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 1 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Sam se daj tak, slyszalem ze lubic pic to se zmien nick na wiesz jaki...a twarz se miej na pamiatke. A to ze masz 80% warna to wynika ze sie zle zachowujesz. A jak nie chcesz skonczyc jak Bruce to przestrzegaj zasad ja tez duzo rozrabialem ale...i co znaczy ta sygna?? :] Słonik i tyle QUOTE Omg jak czytałem ostatnie posty to myślałem że walne Sonique - weź przestań - po 1 kto by miał wykorzystywać taki szit, a po 2 takie grafiki to i nawet za darmo wstyd rozdawać... Dobrze gadać,nalać mu kakałka !!!!!11oneeleven ;o Te grafiki naprawde są shitowskie ;x A nie czytałeś postów Propy??? :] możesz mi stworzyć animacje tańczącej striptizerki. Wierze w Ciebie. btw. jak nie słonik jak słonik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuB3 Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 @Grela -> Slonik -> Sonik: Chlopcze pomysl nad swoim postepowaniem. Po pierwsze przestan sie zachowywac jak idiota i straszyc kazdego warnem. Wszystko co mowisz to: "Zaraz pojdzie raport, warna dostanies itp." Nie masz lepszych tekstow? Po drugie na tym forum podejrzewam, ze kazdy ma Cie juz dosc i Twoich marnych tekstow rowniez. Po co wogole sie udzielasz jak Twoje IQ nie przekracza zera? EDIT: Czlowieku Propa jak to czyta to pewnie peka ze smiechu. Dla pewnosci wsadze kopie w moim poscie: QUOTE QUOTE Omg jak czytałem ostatnie posty to myślałem że walne Sonique - weź przestań - po 1 kto by miał wykorzystywać taki szit, a po 2 takie grafiki to i nawet za darmo wstyd rozdawać... Dobrze gadać,nalać mu kakałka !!!!!11oneeleven ;o Te grafiki naprawde są shitowskie ;x A nie czytałeś postów Propy??? emot11.gif QUOTE(Propaganja) możesz mi stworzyć animacje tańczącej striptizerki. Wierze w Ciebie. btw. jak nie słonik jak słonik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Lol? Przecież propaganija robił sobie z ciebie jaja - nieeeee synu :lol2: Zaraz nie wytrzymam.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 pozwole Ci je użyć ale jak grzecznie mnie dodasz do credits Credits za takie bazgroły ? Ty tak na serio ? BTW: Wyciągnij tą tańczącą prezerwatywę z avatara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuB3 Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Credits za takie bazgroły ? Ty tak na serio ? BTW: Wyciągnij tą tańczącą prezerwatywę z avatara. Hahahahahahaha :lol2: Nigdy bym nie pomyslal, ze to prezerwatywa :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Hahahahahahaha :lol2: Nigdy bym nie pomyslal, ze to prezerwatywa :thumbsup: ja to coś już dawno tak nazwałem w jakimś poście,a co do creditsów to powinieneś dodawać w swojej grze tego co użył to dziadostwo i mu płacić za takie poniżenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 No ale Słonikowa Prezerwatywa rulezz ;D A nie czytałeś postów Propy??? Teraz to naprawde zaliczyłem rofla XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 To mogę już kasować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 2 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Sorki że otworzylem temat pisze i zamykam. A więc tak już serio nie bede kablowal a zreszta jak ja bym sie czul jezeli ja bym kablowal. I nie bede straszyc a zreszta nie jeden bylem*. *Nikas Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi