Grela Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 (edytowane) bohater Imo Rampage chcę tylko oceny i co w nim poprawić. Nie wolno tego wykorzystywać do swoich gier! :] EDIT: Jak macie Nero to ten program do ogladania obrazkow(jest w nero) wam to powiekszy ale to jest male wogule. Edytowane 30 Listopada 2007 przez Grela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 malo urozmaicony. 3/5 dodaj jakies niewiem... rogi, kolce, nogi,rece, cokolwiek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Nie bój się o złamanie praw autorskich bo nie sądzę by ktoś z tego skorzystał :) Cóż mogę powiedzieć o tym pixelu... marne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 ee, slabe, dodaj to co wyzej wymienione, chociarz czy ja wiem? lepiej zrob INNEGO niz kulkowego bohatera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 27 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Na przykład?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legalize Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 słabiutko :huh: nie wiem co mogę postawić 2 ? no niech będzie 2/5 tak jak mówił M@ti002 dodaj jakieś ręce nogi itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Coś takiego byś mógł zrobić. Wystarczy ok 1 min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 @topic: Wtf? toż to minuta roboty ;x Poza tym pracami chwalimy się w temacie Galeria Grafik ;Y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 27 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 A Snake wiem tak pod kątem od kata jednego ciemne do drugiego po jaśniejsze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 pracami chwalimy się w temacie Galeria Grafik ;Y Stworzyłeś, szukasz lub potrzebujesz grafiki do gry? W takim wypadku to jest dział dla Ciebie! wtf? A ludzik taki sobie, 3-/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 A Snake wiem tak pod kątem od kata jednego ciemne do drugiego po jaśniejsze :P What ? Co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Ta grafika nie podoba mi się. Chyba pora przerzucić się z geometrycznych bohaterów na normalnych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 27 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Snake robiłeś to w gimp?? bo jak w powiekszeniu większym pedzlem rysowales?? I wytlumacz mi na czym polega robienie tej grafiki co ty mi pokazałeś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 GIMP to to samo co Paint, tylko ma trudniejszy interface. Obsługa warstw go ratuje. :P Ja tam nie polecam :) W Paincie też takie coś można zrobić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Pewnie użył gradienta ; p GIMP to to samo co Paint Oo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Powiem krótko, W paint'cie można wszystko narysować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 paint'cieAu. od kata jednego ciemne do drugiego po jaśniejszeW przypadku kulek raczej nie ma co mówić o kątach ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Użyłem gradienta, a robiłem w PSP. Zrobiłem to tak: Narysowałem koło narzędziem elipsy, później ustawiłem Foreground color na okrągłego gradienta któremu dobrałem kolory: biel, i zieleń. Niezwłocznie ustawiłem punkt centralny gradienta na X:73 i Y:33. Nagle zaznaczyłem magic wand'em środek narysowanego wcześniej koła i wybrałem narzędzie Flood Fill i bezlitośnie przycisłem lewy klawisz myszki co spowodowało wypełnienie koła. Później już tylko pozostało mi wybrać pędzel i ustawiając jego rozmiar na 1px narysowałem pixel po pixelu pozostałe duperele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 27 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 W gimpie jest taka opcja ręcznie to tego nie narysujesz zaraz sciagam Gimpa(a raczej GTK+ 2.10.14) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 ręcznie to tego nie narysujesz jak by sie uparł, to narysuje ;Y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 27 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Ale chyba ręka odpadnie :death: :P I jeszcze coś podłoga moja oceńcie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Ale chyba ręka odpadnie Eeee tam - trening czyni mistrza :] (Tymon xP) Wow O_O Ale super - gradientowy prostokąt!!!111onoenoene Ja bym takiego nie zrobił :o @down: snake skończ z tymi emotami xD - proszę!! :D Proszę nie @downować. Platyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 I jeszcze coś podłoga moja oceńcie Toż to gradient 0/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 LOL... Takie coś to się robi 5 sekund ;x - Włączasz GM'a - Dodajesz sprite'a - Edytujesz sprite'a - Wybierasz "Image" a potem "Gradnient Fill" xDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 27 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 A w Gimpie jest opcja gradientu użytego w rysunku Snake'a. EEE...i jak w nim rysować...uruchomić pole rysunku?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Ja za to dam... 3/5 :P Przecież to normalny pixel w paincie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuB3 Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 A ja dam -5/5 ;) Bardzo mi sie podoba ta kulka :) Oby tak dalej! Ooo... Jak Ty zrobiles ta podloge? Nie no ta podloga jest superancka! Daje: -10/5... UP@Kasa100 No tak bo sam bys lepszego nie narysowal, to Ci sie podoba! :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Nic ciekawego, lepiej by wyglądał czysty pix art. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Zdefiniuj proszę czysty pixelart. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 te grafiki ciekawe od sonique ,może gdzieś bym je wykorzystał,chyba w nowej grze je wykorzystam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi