Shockah Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Tytuł: Traffic Jam Gatunek: logiczna Opis: Gra polega na przesuwaniu wszystkich samochodów na planszy tak, żeby czerwony samochód mógł "wyjechać" poza planszę. Nie zawsze jest to proste - utrudniają to inne samochody blokując drogę. Nad niektórymi poziomami trzeba nieźle się nagłowić, żeby je przejść. Gra zawiera razem 100 (!) poziomów. Do gry dołączony jest Edytor Plansz, więc można grać w nią jeszcze dłużej! Download: tutaj Rozmiar pliku: 2,94MB Autorzy: Programowanie: ja Fabuła: no dobra, nie ja, bo już podobne produkcje istnieją Grafika: z mojego zbioru grafik Muzyka: z mojego zbioru plików muzycznych Wykorzystałem przykład Edytora Plansz autorstwa Tymona i Dawidsa. Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Fajna gierka, nawet grywalna, grafika dobra, muzyka może być. 4 / 5 gwiazdek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Fajna gierka, lecz przydało by się poprawić grafikę, bo za bardzo nie pasuje do siebie. 4/5 za grywalność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 3+/5. więcej nie dam :D A dlatego, że nie ma 3+, to daję... 4 ... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Było już takie, niedawno, jeśli dobrze pamiętam. W każdym razie nie mam ochoty na 'rwanie głowy', bo właśnie wróciłem ze szkoły ;p Nie oceniam na razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Jak już mówiłem, nie lubię myśleć, ale to jest fajne :P 3+/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 27 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Było już takie, niedawno, jeśli dobrze pamiętam. W każdym razie nie mam ochoty na 'rwanie głowy', bo właśnie wróciłem ze szkoły ;p Nie oceniam na razie. Było? Chyba demo tej gry mojego autorstwa :D Było o 60 poziomów mniej (potem o 20, ale niektóre miały błędy) i nie było Edytora Plansz, muzyki w menu, 6 poziomu trudności (tylko można zrobić teraz poziom z tym poziomem trudności w Edytorze) i nie były "niby" intra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legalize Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Fajna gra, muzyka pasuje do gry a grafika niezła ;) Dobrze jest zrobione to że na początku jest dobre "wprowadzenie" do gry ocenka to 4/5 :thumbsup: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Trzeba przyznac ze pobudza szare komórki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi