pablo1517 Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Tytuł: Super Mario Galaxy 2D Gatunek: Platformówa Opis: Platformówka, nietypowa. Bedziecie rozmawiać z NPC, biegać, skakać, używać power upów jak np Bee Mario, oraz korzystać z dziwacznych itemkow. Gra wydaje mi się dawać sporo zabawy więc ściągajcie! :D Download: Kliken Rozmiar pliku: 12mb Autor: Pablo Programowanie: Pablo Fabuła: jeszcze nie ma :P Grafika: Większość z MFGG.net ale zawsze można wcisnac w grze F1 po credity :P Music: Koji Kondo, orchestral mastah Screeny: Screen 1 Screen 2 Screen 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Fajna gierka, i super muzyka :P chociaż nie lubię Mario (za dużo tego). Daje 4/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Bardzo fajna :] Grafa: 9/10 Muza:10/10(Uaaaaua :D) Gryw: 10/10 Ogół: 10/10 Five Stars :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Ja też dam 5. To naprawde super galaxy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Gra jest bardzo fajna tylko nie wiem czym sie skacze, całą klawiature testowałem xD Więc czym sie skacze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 ze tak spytam ktorym sie skacze bo cos nie moge ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Zobaczcie w opcjach >> sterowanie :) domyślne chyba było WSAD i Numpad 1, 2, 3 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 xD Mi nie działa, nawet zmieniłem skakanie na space i też nie działa :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 19 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Nie możliwe że nie działa oO? A masz wersje pod viste czy zwykłą? Bo na Viste to przepuściłem przez konwerter a nie GM7 to może przez to. Standardowo masz numpad 2 do skoku, ale musi skakać kurde... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 No, no gra fajna... 5/5 ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 A ja dalej nie mogę sobie poradzić z 1 levelem. Te platformy u góry mi się rozjeżdżają, a jak już sobie z nimi poradzę to nie wiem co dalej. W sumie jak na razie to tak sobie. Grafiki do siebie słabo pasuję. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 A jak jak zwykle se nie zagram - FPS 3-6 :P Cóż - co lepsza gra na gmc to mi nie chodzi - musze w końcu kupić nowy procesor, muszę! ^^, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Fajna giera, daje pięć :) co tu duzo mowic :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 19 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Dobra, szczerze, ktoś z was przeszedł pierwszą misje xD? przeciez dopiero od 2 sie zaczyna jazda xD tam jak wleziesz przez te windy, to zabij lakitu i uzyj jego chmurki, lec w gore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Fajne. Nie mogę 1 lvla przejść :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Hej Pablo moge dodać tą gre do mojego downloadu na stronie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 19 Listopada 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Hmmm.... plik *.fflang - skąd ja go znam, Farmer Fran Language File w moim systemie :P skojarzone nawet z edytorem mojej własnej roboty :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 19 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 fakt, rozszerzenie zapożyczyłem właśnie z FF, acz kolwiek nie wiem o jakim edytorze mówisz. Dałęm 2 exe dzięki któremu 1 zadanie jest łatwiejsze. (walka z Lakitu na chmurce) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 19 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Mówie wam, przejdzie do 2 planszy, poprawiłem już grę, jest łatwiejsza. Ściągnijcie od nowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Słabe, 5/5 Jak sie skacze? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 19 Listopada 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 fakt, rozszerzenie zapożyczyłem właśnie z FF, aczkolwiek nie wiem o jakim edytorze mówisz. Dałęm 2 exe dzięki któremu 1 zadanie jest łatwiejsze. (walka z Lakitu na chmurce) No nie wiesz, bo to mój prywatny edytor, chociaz co to za filozofia :P po prostu koloruje mi kilka rzeczy tam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 jak Wam nie działa skok to polecam wcisnąć num lock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Co żeś się przyzwyczaił do numpadów? Ja ich nie mam :P. Gierka spox 5/5. Mam nadzieję, że nie skończy jak reszta niedokończonych projektów ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 idzie jakoś ominąc to zlatywanie z góry bo mnie męczy :( dobre ale nie na moje nerwy, 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 19 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 gra jest przeciez banalna xD czy jest ktokolwiek kto zdobył wszystkie 3 gwiazdy xD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Fajna gra :D Muzyka przyjemna, grafika też. Tylko nie mogę przejść 1 levelu :P Pablo jak można zabić Lakitu? Ja na niego skacze i nic :P Czekam na pełną wersje ;) 5/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 19 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 no wlasnie trzeba bryknac na lakitu, ale centralnie na łeb xD ludzie xD czemu inni daja rade a wy nie xD co z wami xD jakaś epidemia braku zręczności xD Zbierajcie monetki bo odnawiają życie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Kurde, przed chwilą przeszedłem poziom. Kuźźźźźźwa, jak ta gra wnerwia, słuchawki rozwaliłem jak waliłem w biurko!!!! Aaaatrrrgghghghdhdbrgresbg!!!! Cofam ocenę, 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 A ściągałeś od nowa? Bo ja już zrobiłem w pierwszym lvlu dłuższe platformy tam przy lakitu, i ustawiłem, żeby nieco niżej latał. Trochę screenów z tego co jest po 1 misji, na zachętę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Ta, ściągnąłem nową wersję. Uważam iż Mario za nisko skacze, ta gra nie nadaje się dla dzieci, dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi