Grela Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Tytuł: Imo Rampage Gatunek: zręcznościowa Opis: Chodzimy zielonym ludzikiem o nazwie Imo, który musi deptać coraz szybciej pojawiających się wrogów.Są trzy poziomy trudności. To pierwsza gra z intrem Sonique Arts. z głosem, który jest moim głosem :P .Chwalcie się scorami i podawajcie w jakim poziomie trudności takie punkty mieliście, wkrótce będzie Highscore internetowy. I mówcie co poprawić. PODZIĘKOWANIA DLA: MARKA.S. i GNYSKA Download: Imo Rampage Rozmiar pliku: 1,10 MB Autorzy: Programowanie: Adam "Sonique" G.(nie mylić z tym bandziorem :P ) Fabuła: Adam "Sonique" G. Grafika: Adam "Sonique" G. Muzyka: Inne źródła Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 takie sobie oceniłbym to na 3 :blink: i grafika mogła by być ładniejsza :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Poziom trudny jest latwiejszy niz latwy :blink: i ta grafika, taka nijaka, ale intro... xD Dodalbym wiecej dynamiki i... albo lepiej zrob cos innego bo tej gry poza grafika i menu nie da sie sensownie ulepszyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 muszę się z Tobą zgodzić... intro jest zaczepiste, mógłbym go oglądać a raczej słuchać godzinami :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 17 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 hehe, mój głos grafike nie mam zamiaru poprawiać, ale co jeszcze dodać i chwalcie się wynikami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Cóż, gra nie przypadła mi do gustu. Postaraj się spędzić trochę więcej czasu nad grafiką niż pół minuty ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 17 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Niom, może poprawie i możesz dodać do swojej strony jabyś się pytał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Niom, może poprawie i możesz dodać do swojej strony jabyś się pytał :) Jak grafika będzie ładna, nie kłująca w oczy to może dodam do mini-gier ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 17 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 A czego grafike poprawić??Ludzików??Podłogi?? Niewiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 A czego grafike poprawić??Ludzików??Podłogi?? Niewiem... Wszystkiego, żeby ogółem nie było wstydu pokazać screena :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Raczej wszystkiego, poczawszy od bohatera, konczac na tle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Na łatwym poziomie mam 285, a na master 40 :P.Gra nie byłaby taka zła jak byś takiej grafiki paintowej nie dał.3/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Gra może dla mnie być lecz jak PsychiX powiedział poziom łatwy jest trudniejszy od poziomu trudny :/ No i jeszcze mały błąd Klik Narazie 2/5. Może dodałbyś coś co urozmaiciłoby grę? Marrac. EDIT: Gra nie byłaby taka zła jak byś takiej grafiki paintowej nie dał. Co ty masz do grafiki Paintowej ? Po prostu chłopak się nie postarał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 17 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Tło nie ma sensu, bohater masz racje mógłbybyć lepszy i wrogowie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 twoje gry są do dupy jak strona 0/999 ... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Hahaha intro roxi :thumbsup: Nie no wyczepista giera B) Nudna jak cholera... (rym :U ) Weź dodaj jakieś urozmajcenia, coś... A i grafa do poprawy :G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 17 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 @low.:PRZESTAŃ WRESZCIE!! Ten błąd poprawie, a gimpem by była lepsza grafika. Jest bonus-diament wyskakuje. A np. jakie urozmaicenia?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 A np. jakie urozmaicenia?? My mamy wymyśleć? Nie wiem jacyś bossowie, bonus-tarcza, jakies strzaly na przykład :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Nudne troche, potwory uciekaja za mape i to pojega na staniu w miejscu i naciskaniu spacji ;p Popraw troszke... Szczegulnie grafe, z ocena poczekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Gra może dla mnie być lecz jak PsychiX powiedział poziom łatwy jest trudniejszy od poziomu trudny :/ No i jeszcze mały błąd Klik Narazie 2/5. Może dodałbyś coś co urozmaiciłoby grę? Marrac. EDIT: Co ty masz do grafiki Paintowej ? Po prostu chłopak się nie postarał. Jakby znał pixelart (nie znam xD) to nic bym nie miał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 @low.:PRZESTAŃ WRESZCIE!! Ten błąd poprawie, a gimpem by była lepsza grafika. Jest bonus-diament wyskakuje. A np. jakie urozmaicenia?? poskacz trochę w grze skuter hop hop he he pamiętasz ten bałagan na twojej stronie? wsadź to do gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 17 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Wkurzasz mnie ja cie...znam troche piksel-art. I boss będzie :P. Lowrider bedzie nim :P tylko low. jak chcesz wyglądać?? potwory uciekaja za mape Bo to ułatwienie xD, a co do intra do widać, że Wam się podoba. Pamiętajcie, że to mój głos xD EDIT: bonus-tarcza co masz na myśli?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 mogę wyglądać jak ta prezerwatywa w twoim avatarze, daremny syf znowu zrobisz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Ja to bym wstydził sięwogole to dać do neta.I tak apropo:Nie zamierzam nikog obrażać,ale jeżeli masz kłopot z wymową litery "R" to daruj sobie,nagRywanie dalszych tekstów. ;) 2/5 Za nic ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 znam troche piksel-art. Wiesz w ogóle co to? ;O bonus-tarcza co masz na myśli?? No że zbierasz i jesteś przez chwile nietykalny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Toż to plagiat! Ja ci dam przerabiać mój tekst, ale nie no intro rox xD. Gra taka sobie, daję....... 3/5 :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Nie zamierzam nikog obrażać,ale jeżeli masz kłopot z wymową litery "R" to daruj sobie,nagRywanie dalszych tekstów. ;) Nic dodać nic ująć ;/ Gra nudna, brak jakichkolwiek żyć, przez co po kolizji z jakimkolwiek "stworem" od razu jest kończona ;/ Grafika też do poprawy, popracuj nad nią trochę więcej czasu... Tak zapytam, ile czasu spędziłeś nad grą ? 1h ? 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 @Bixon nie więcej niż 10min dałbym 1 gdybym nie to że ta gra dodała mi inspiracji na moja własną 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 18 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 mogę wyglądać jak ta prezerwatywa w twoim avatarze, daremny syf znowu zrobisz... To jest Bloo:] Toż to plagiat! Ja ci dam przerabiać mój tekst, ale nie no intro rox xD. Gra taka sobie, daję....... 3/5 :P. To rozwiń cały skrót. Bo mój dokładny to Sonique Artistics :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 To rozwiń cały skrót. Bo mój dokładny to Sonique Artistics Iii tam, robicie zżynkę z EA. ;] A gra jest nuudna. 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi