Supavader Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Otóż głupi byłem, zamieniłem się z siostrą komputerami, bo ona wyjechała do akademika w Raciborzu i oddałem jej swojego laptopa, a w zamian mam jej komputer. Co mnie spotkało? Otóż naszła mnie chętka na Republic Commando, w które od dawna nie grałem, więc zainstalowałem ów grę, a tu zonk, bo siostrzyczka zamieniła się ze swoim kolegą na... jakże archaiczny GeForce (64MB). Żadnego pixel shadera. Na początku myślałem, że zwariuję. Jednakże potem upatrzyłem sobie model GeForce 7300GT i tu mam pytanie. Czy jak na rok 2007 ta karta nie jest gniotem i czy może macie lepsze propozycje w przedziale cenowym do 250zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Może GeForce 7600 GT albo 7800 GT lub GTX. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Ja bym się cieszył, republic commando szybko się nudzi i jest liniowe XD A tak na serio, twoja siostra się wogóle na tym zna, że się wymieniła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 13 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 @Micanser: Właśnie menda z niej i w ogóle nie zna się na sprzęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Ja bym ci polecił GeForce 6600 GT. Kosztuje chyba coś o koło 300zł a jest bardzo dobrą kartą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Posiadam tę kartę od ponad roku i jestem szczerze zadowolony. Choć na twoim miejscu brałbym 8800, o ile dysponujesz w tym momencie środkami na to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielBGRJ Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Jeśli chodzi o 250 zł to nic prócz Ge 7300 GT lepsiejszego na rynku raczej nie ma. Ja osobiście bym radził ci dopłacić tą stówę i mieć 7600 GS lub jakiegoś tańszego GT( chociaż ja chcesz grać w gry sprzed kilku lat, to sie raczej nie będzie opłacać :P ) Jak możesz to napisz jaki ów komp ma procesor i tym podobne to będzie lepsze rozpatrzenie sytuacji! - Pasterz ----> Akurat 6600GT jest dużo słabszy od 7300 GT :D -UP-> Choć na twoim miejscu brałbym 8800, o ile dysponujesz w tym momencie środkami na to. A pokażesz mi 8800 na AGP ? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 14 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 AMD Athlon XP 2600+; 2.08 GHz. Chyba jednak zaryzykuję z 7300GT, bo na 8800 brakuje mi ponad sześć stów, a takimi środkami nie dysponuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeoTN Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 GeForce 7600 GT i GeForce 6600 GT (nie tylko te dwie) palą się równie łatwo jak benzyna, a zwłaszcza 6600. Spróbuj 8500 albo 8600. 8400 raczej odpada, a Radeon to ścierwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi