kamil795 Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Witam! I'm back :), nie no programik przydatny, mógłbyś zrobic, bota, który odpisuje automatycznie na jakieś słowo. Albo, programik,który zmienia opis, kogoś innego za programik 5/6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 fajnie robi syf komuś w gg i Wam w archiwum,beznadziejne i tyle na ten temat, ile to można używać,to jest nudne i do niczego ... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarutobi Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 !@#$, %$#, !@#$%^&*(, #$%^, ten program mało co mi kompa nie roz****lił bo zamiast gg włączonego miałem mozillę i mi wszystko zaczęło otwierać, zamykać kasować itd dobrze że nic takiego mi się nie stało!!! ale na gg też działa ale strasznie wolny są szybsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Przeciez jest limit iles wiadomosci na minute ; p więc nierozumiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 stosując to ustrojstwo dostałem banana na gadu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 @OFFTOP: Słonik - inwazja offtopow @topic: juz myslalem ze komus zasyfie, a tu nagle... :( nie dziala mi ten programik... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarutobi Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 ja powiem że to jest beznadziejne to powinno syfić tylko gg a nie inne programy jak są otwarte. USTROJSTWO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 ja powiem że to jest beznadziejne to powinno syfić tylko gg a nie inne programy jak są otwarte. USTROJSTWO ustrojstwo pot. «o jakimś urządzeniu lub mechanizmie, zwłaszcza o takim, o którym niewiele się wie» http://sjp.pwn.pl/lista.php?co=ustrojstwo Jeśli nie zna się znaczenia jakiegoś słowa polecam słowniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi