MAK Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Grafika jednostek z Fallouta Tactisa nie była zła miałem też kiedyś programik który zamieniał spritesy z FT na bitmapy, można by użyć je w Gm ale nie ma już strony z której pobrałem ten programik. Może ktoś posiada jeszcze ten programik albo zna jakieś porządne strony które jeszcze nie wygasły i mogą zawierać ten programik. //----------------------------------------- Wiem że to łamanie praw autorskich ale zawsze marzyłem o strategii żywcem z Fallouta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlebo Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Google nie bolą :) a tak a propo... poszukaj jakiejs gry ktora ma grafika fallouta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doomtrader Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Strategia w klimatach fallouta? W klimatach to nie ma, ale jest w świecie fallouta: http://www.hoi2-fallout.com Miłego grania a o programik popytałbym na Shamo albo NMA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAK Opublikowano 8 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Strategia w klimatach fallouta? W klimatach to nie ma, ale jest w świecie fallouta: http://www.hoi2-fallout.com Miłego grania a o programik popytałbym na Shamo albo NMA Dzięki z nieba mi spadłeś ale najpierw zajmę się bieżącą grą która jeszcze wiele wymaga ode mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlebo Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 zamknij topic ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 nie ma takiego obowiązku :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi