rafal1 Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Witam.Mam pytanie jak otworzyć swoją grę na stronie internetowej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Stworzyć ją we flashu, ew. javie. ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Albo stworzyć w Multimedia Fusion i zapisać jako tzw. Vitalize! czy coś w tym stylu :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staniki Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 ewentualnie G-java, ale nie jest najlepsza :S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 ja kiedyś [heh prawie pół życia temu]zrobiłem gre w front page express (or something like that) :blink: nie wiem czy ktoś kojarzy ten program, staroć do robienia stron internetowych bez znajomości htmla.. ale to trzeba już być masohistą :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal1 Opublikowano 7 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 ale ja znalazlem w faq jak to zrobic tylko nierozumiem 21. Jak otworzyć stronę internetową z gry/programu stworzonego w GM? Przy danej akcji (np. kliknięciu w przycisk z napisem 'WWW') wykonaj ten kod: kod: execute_shell('http://www.gamemaker.pl',0); o to wlasnie jest to tylko niewiem gdzie to wkleic wytlumaczcie plz :( jestem początkujacy wiec niewymagajcie odemnie zawiele :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 To otwiera przeglądarkę i stronę o podanym adresie, a nie grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Tak przy okazji to ten kod się wkleja w "Left button" lub "Right button" albo "Global left button" i "Global right button" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 To też nie prawda. Możesz wkleić gdzie chcesz, nawet do step tylko licz się z tym, że kod zostanie wywołany kilkanaście razy. ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal1 Opublikowano 7 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 ok wklejilem go w left button w step mojego bohatera i teraz chce ten link to jak to zrobic?? sory wkleilem go w left button mojego bohatera a nie w step :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 No i daj kod tamten co podałeś, ale pamiętaj tylko, że jak klikniesz w ten obiekt to otworzy ci strone www. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal1 Opublikowano 7 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 ok zrobilem to ten kod i wlaczam gre i klikam na bohaterze pokazuje sie strona www.gamemaker.pl a ie strona z gra odp plz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Żeby zrobić grę na stronie internetowej musisz znać flash. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 7 Listopada 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Żeby zrobić grę na stronie internetowej musisz znać flash. Albo mieć pieniądze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi