LolikZabijaka Opublikowano 15 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 To świadczy o Twoim poziomie intelektualności :thumbsup: . Ty, do kogo ty to powiedziałeś ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Kryniak uważaj bo jeszcze pan Lolik mafioza Ci coś zrobi. Gra 1/5 kolejny śmieć zaśmiecający gmclan... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 15 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Jak nie zamkniesz twarzy to tobie coś zrobię dziecko, już przeginasz!!! Śmieć?! Śmieć to to co masz skończone w 70 %. Uważaj koleś, jeszcze jedno wykroczenie, i wypadasz z forum. Jaklub Mogłeś jeszcze te wyrazy zmienić :P Beczo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Jak nie zamkniesz mordy to tobie coś zrobię gnoju, już przeginasz!!! Śmieć?! Śmieć to to co masz skończone w 70 %. Nie chce myslec co by bylo jakby kazdy poczatkowy tworca gier byl taki jak Ty :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 15 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Do kryniaka ani do Drigera nie mam nic. Ale ty Yoho uważaj bo to twoje chamstwo obróci się jeszcze przeciwko Tobie. Wiecie co Pier... te wasze zakazy czy nakazy nic tu nie wolno nic taki Yoho robi z siebie zioma i myśli że jest kimś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Do kryniaka ani do Drigera nie mam nic. Ale ty Yoho uważaj bo to twoje chamstwo obróci się jeszcze przeciwko Tobie. No ja do Ciebie tez nic nie mam , ale po co odpisywac na posty ktore Cie denerwuja , nie lepiej ignorowac ? Czemu nie mozna by tak bylo przyjac krytyki na temat swojej gry ? Przynajmniej tak to bys nie dostal warna , a tak masz jeden do bana . Czasem sie lepiej wg mnie powstrzymac i juz. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Wiecie co Pier... te wasze zakazy czy nakazy nic tu nie wolno nic taki Yoho robi z siebie zioma i myśli że jest kimś. Wracaj do tego swojego Olsztyna. I pamiętaj - tam też są nakazy i zakazy. Jeszcze wystawią ci mandacik i twoi rodzice nie będą zadowoleni. :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 15 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 wiesz nie zawsze mogę sie powstrzymać Yoho mnie wkur.... i wyszedłem z siebie Eeeee Może jeszcze uda mi się naprawić to co narobiłem ale jeden bład jeden warn i papa gmclanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Nie zmienia to faktu że produkujesz szit w takiej ilości, że stukilowy grubas z problemami żołądkowymi by się pociął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 15 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Koleś, Easy Man To ShiBe który powstał poł roku temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Nie zmienia to faktu że produkujesz szit w takiej ilości, że stukilowy grubas z problemami żołądkowymi by się pociął. Hahha piekne. wiesz nie zawsze mogę sie powstrzymać Yoho mnie wkur.... i wyszedłem z siebie Spokojnie, to tylko forum... ps: ADHD jesy uleczalne. Jak nie zamkniesz mordy to tobie coś zrobię gnoju, już przeginasz!!! Dzieci są śmieszne. Na forum zgrywają twardzieli, ale jak przyjdzie co do czego to pierwsze uciekają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 15 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Oki zamykam temat żadna kłótnia miejsca nie miała zapomnijmy o Wszystkim :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi