LolikZabijaka Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Tytuł: Easy Man 7.2 Gatunek: Zręcznościowa Opis: Chodzisz Dzikiem o Imnieniu Man i Musisz wydostac sie z labiryntu Download: Tu Je Rozmiar pliku: 2 MB Autorzy: Programowanie: Ja Fabuła: Ja Grafika: Zasoby Gma Muzyka: Zasoby Gma Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Po co zakładasz nowy temat do nowej wersji dema? :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 6 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Zamknąłem tamten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 No i? Możesz otworzyć - ja jak robie nowe demko tej samej gry to daje cały czas w jednym topicu =:| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Demo wersja 7.2 :) Co się będę rozpisywał... Bach 1/5 ! EDIT: Sprawdziłem grę i stwierdzam że toż to przerobiony przykład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Takie jakieś cienkie,po co wogole takie gry publikowac ? ;x oto jest pytanie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 a odpowiedz na to jeszcze trudniejsza niz na pytanie czy pierwsza była kura czy jajko. ostatnio jak sie nad tym zastanawiałem doszedłem do wniosku że nie umiem wymówić słowa wyewoluowało, chociaz to może przez wysoki współczynnik tetra hudro cannabinolu. A co do tematu - no więcej niż 1 gwiazdki nie dam, nie ma lekko :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Ohh, nie za bardzo ta gra jest poprawiona.1/5 :P wiadomo xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Heh, jakas taka slaba ta gra - dzik nie ma animacji (lub chociaz zmiany kierunku sprita zgodny z kierunkiem ruchu), poza tym ta gra jest strasznie prockozerna! fpsy jakies 10! Lepiej poucz sie jeszcze i daj cos bardziej dopracowanego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Nuuuuuuuuuudna muzyka!!!! Gra też! :angry: Nic ciekawego, za słabo się postarałeś, LolikZabijaka ;) 0.00000000001/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Witam wszystkich po dłuuuuuuuuuuugiej przerwie. A co do gry to oceniam na 1/5 przerobiony przykład to jest tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrixx Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Bardzo słaba gra nie postarałeś się. Muzyka mi się nie podoba grafika słabiutka. Dzik mógłby mieć jakąś animację chodzenia a tu nic klapa. Popatrz na inne tego typu gry Luknij na przykłady i zobaczysz, co mniej więcej powinieneś zmienić. Dopracuj to, do 100% bo na razie jest to gra, która w ogóle nie zachęca do tego, aby w nią grać. Oceniam ją na 1 gwiazdkę, bo więcej tu nie można dać. Pozdro Ps. Witam wszystkich po dłuuugiej nieobecności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 17 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Nie mam zamiaru tego nawet poprawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Gra taka sobie 3/5 może być @ LolikZabijaka Poco odświeżasz temat ? Jak tu nikt nie zagląda ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 O FOK! 1/5 O FOK! 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 dobrze że zobaczyłem te screeny przed obiadem,jestem na czczo i nie mam czym wymiotować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marciocia Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 co wy sie przypruwacie wogule hlopak sie staral ile sil aby odswierzyc zapomnianego pacmana. Moim zdaniem nie musicie wgniatac go wziemie bo tutaj nie chodzi o to zeby zrobic gothica czy crysisa tylko pierdulki kturymi mozna sie zajac w wolny zimowy wieczor. <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 No masz całkowita rację. porownujac Easy Man 7.2 z PING PONG ULTIMATE, to jakby porownywac Crysis z windowsowym saperem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 co wy sie przypruwacie wogule hlopak sie staral ile sil aby odswierzyc zapomnianego pacmana. Moim zdaniem nie musicie wgniatac go wziemie bo tutaj nie chodzi o to zeby zrobic gothica czy crysisa tylko pierdulki kturymi mozna sie zajac w wolny zimowy wieczor. <_< Nie starał się ile sił, tylko podmienił niektóre grafiki, dorobił levele i hooy. Evidence: // This script adapts the direction of the monster // when it comes at a possible crossing { if (hspeed == 0) { if (random(3)<1 && place_free(x-4,y)) { hspeed = -4; vspeed = 0;} if (random(3)<1 && place_free(x+4,y)) { hspeed = 4; vspeed = 0;} } else { if (random(3)<1 && place_free(x,y-4)) { hspeed = 0; vspeed = -4;} if (random(3)<1 && place_free(x,y+4)) { hspeed = 0; vspeed = 4;} } } //////////////////////////////////////////////////////////////// // script name: outside_wrap // creator: Mark Overmars // date: May 26, 2001 // // description: When an instance moves outside the room, this script // wraps it to the other side of the room. // // arguments: None // // remarks: Place in the Outside event of the object. //////////////////////////////////////////////////////////////// { if (x < 0 && hspeed < 0) x = room_width + sprite_xoffset; if (x > room_width && hspeed > 0) x = -sprite_width + sprite_xoffset; if (y < 0 && vspeed < 0) y = room_height + sprite_yoffset; if (y > room_height && vspeed > 0) y = -sprite_height + sprite_yoffset; } I to nie wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 18 Grudnia 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 palanteria :/ z was Komentarz na poziomie nie ma co :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 7 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Demo wersja 7.2 :) Co się będę rozpisywał... Bach 1/5 ! EDIT: Sprawdziłem grę i stwierdzam że toż to przerobiony przykład. to nie demo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 WARNA MU ZA ODŚWIEŻANIE TEMATU!! i zamknąć ten temat albo w ogóle wywalić bo dostałem rozwolnienia przez tą grę,1! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 7 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 chcesz przegiąć ?? odświeżyłem żeby sie pośmiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 co wy sie przypruwacie wogule hlopak sie staral ile sil aby odswierzyc zapomnianego pacmana. Moim zdaniem nie musicie wgniatac go wziemie bo tutaj nie chodzi o to zeby zrobic gothica czy crysisa tylko pierdulki kturymi mozna sie zajac w wolny zimowy wieczor. <_< LoL .Powróciłeś ,z najdurniejszy m komentarzem w tym temacie :huh: .A tak przy okazji "pierdulka musi byc dobra" .Tylko n00by o tym nie wiedzą XdXd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Haha lol to jego 4 gra a nadal takie badziewie 1/5 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słoniu Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Nie liczy się ilość, a jakość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Toc lepsze bym zrobil w c++ score nie resetuje przy padnieciu. Słabiutko! Za pierwszym razem ded 1/5 EDIT: Roxowate odswiezenie tematu. Myslalem ze nowa gra :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 9 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Haha lol to jego 4 gra a nadal takie badziewie 1/5 ;) Jaki Z Ciebie przypałowiec patrz na datę pierwszego posta kretynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davka Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Bez komentaza 1/5 <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Jaki Z Ciebie przypałowiec patrz na datę pierwszego posta To świadczy o Twoim poziomie intelektualności :thumbsup: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi