LolikZabijaka Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Tytuł: Easy Man Gatunek: Zręcznościowa Opis: Jesteś "Manem" Który Został Uwięziony w Labiryncie Musisz sie przebis przez zakrecone labirynty zeby przezyc zbierasz rozne bonusiki Download: Easy Man 7.1 Rozmiar pliku: 1,76 MB Autorzy: Programowanie: Ja Fabuła: Ja Grafika: Ja I Zasoby Gma Muzyka: Zasoby Gma Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 dawaj screeny albo wywal to do śmieci :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Słabiutko 2/5 Zwykły Pac Man :( i bugi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 6 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 co sie czepiasz moje pierwsza gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Racja, słabo...Paintowa grafika, aż razi.Na zachęte dam ci 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Racja, słabo...Paintowa grafika, aż razi.Masz coś do paintowej grafiki? xD Jeśli chodzi o grę.. cóż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Nie miałbym, jeżeli byłaby w porządku obrobiona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 6 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Hehe Nic tylko płakać że to g..... wpuściłem na gmclan :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Ale musiałbyś jakąś dobrą grafike dać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Edit: Trochę się zagapiłem, a ten post był do wypowiedzi: "co sie czepiasz moje pierwsza gra" Po co tutaj dałeś tą grę? Po to, by wszyscy wychwalali Twoją grę? Jeżeli tak, to od razu mówię, że to nie jest kółko wzajemnej adoracji ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 6 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Czyli mam tylko poprawic grafike i bedzie git gitara ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 No raczej nie.Nie tylko o grafike chodzi.Popraw też niektóre błędy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 6 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Wskażcie bledy w grze to moze dzis bedzie wersja 7.2 z porawioną grafiką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 nie czepiajcie się painta,ja dalej w nim klepie,jak chcecie się pośmiać to macie moje pierwsze dziadostwo co zrobiłem w GM ha ha tu temacik: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...&hl=no+name Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 No, że jak wejdę na potwora to umieram a gra leci dalej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 6 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 trzeba wcisnac esc zeby wywolac menu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 To może zrób, żeby od razu do menu wejść.(Po śmierci) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Zwykły Pac Man :(Czyżby? Z Pacmana, to ja tu widzę tylko sprite'y. Ach, gdyby to Pacman był, a nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Eee, intro powinno samo znikać i puszczać menu. Cienka muza :/ Postać się zacina Po śmierci postać dalej stała a nie przerzucono mnie do menu xd Bardzo cierzko trafić w jakis tunel Popraw grafike oraz urozmaić grę dając np co poziom coś nowego (nowy przeciwnik, dźwignia czy coś takiego) Daje 1 gwiazdke :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masher Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Daje jedna gwiazdke za liczne bledy i kiepska grafike. Jak chcesz zebysmy zachwalali to zrob cos dobrego a nie gierke w 15 minut, a potem oczekujesz na pochwaly :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 7 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Żal no nie ??? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Żal no nie ??? :D Jesli mowisz o Twoim poscie , to tak. Masz racje. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 7 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Jak widzę Easy Man i swoje GTA to śmiać mi sie chce na widok Easy Man :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Słaba trochę ta gra :/ 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 No Każdy Miał Swoje Początki Prawda No A Teraz Mnie Uściskaj Ty Zabijako :D :D :D :D [Ten post jest ironiczny jakby ktoś nie wiedział.] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 7 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Ha Sam bym se teraz postawił 1/5 taki żal :D :D :D a zauważyliście na samym końcu perfidny błąd językowy gratulacje "przeszłeś" zamiast przeszedłeś :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beczo Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Sterowanie = żal ... Grafika jakoś ujdzie w tłoku ... 1/5 I notka do autora. Nie musisz pisać komentarza do każdego posta oO Poza tym skoro wiesz ze to bieda, nie lepiej było popracować jeszcze trochę nad tą gierką i dopiero pokazać ...? To pytanie retoryczne jakby co ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 7 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Nie mam co robić tylko na jakimś j.... pacmanem pracować pośmiać się chcę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 2/5 kolejna słaba gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 7 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 2/5 kolejna słaba gra. jak kolejna spójrz na datę w pierwszym poście :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi