Gość Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Słuchajcie. Robie sobie przykład do gry ( i później to poskładam), że obiekt szuka pliku np. cheatów, i z tego pliku odczytuje zawartość, czyli np. że dodaje kase itd. Mam kod i do tego kodu nie wiem jakie argumenty ma kod: file_read_string(<argumenty nie wiem jakie>) W Dokumentacji nie ma tego. Pomóżcie PLS Z góry THX :thumbsup: Bedi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Słuchajcie. Robie sobie przykład do gry ( i później to poskładam), że obiekt szuka pliku np. cheatów, i z tego pliku odczytuje zawartość, czyli np. że dodaje kase itd. Mam kod i do tego kodu nie wiem jakie argumenty ma kod: file_read_string(<argumenty nie wiem jakie>) W Dokumentacji nie ma tego. Pomóżcie PLS Z góry THX :thumbsup: Bedi Nie ma takiej funkcji :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Jest... Wpisz ten kod w klocku "Execute a piece of code*" i zobaczysz że zmieni kolor na niebieski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Spróbuj wpisać: file_read_string("lol.txt",1) I zobacz, czy zadziała :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 4 Listopada 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 pewnie kolejne pozostałości po gm 5, jak w przypadku image_index i image_single - teraz zamiast file_read_string jest chyba file_text_read_string Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Bez argumentu. file_open_read( 'file.txt' ); s = file_read_string(); file_close(); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi