Mistyk Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Taa... ostatnio u kolegi grałem w tą grę i zastanawiam się czy by poszło. Niestety moja karta graficzna (geforce MX 440) nie obsługuję Pixel Shader (nawet 1.1) a POP właśnie jego wymaga. I czy ktoś grał w to? Czy w opcjach da się wyłączyć Pixela Szejdera?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Ale może byś powiedział, o którą część ci chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Eee... A o którą wersję Prince of Persia ci chodzi? Pixel Shadera się nie da wyłączyć w żadnej grze, możesz za to wyłączyć w opcjach jakieś detale, które potrzebują tych Shaderów. PS: Mam tą samą kartę graficzną co ty :P PS 2: Wymieniam ją chyba jutro :P Na taką z Shaderami wersji 3.0 :P @UP - szybszy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 4 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 @miki77 1 część @up Czyli pupa? ni da riady? ale może ktoś wi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 1 część? No to raczej ci pójdzie xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 może i sie uruchomi, ale musisz się liczyć z tym, że grafika będzie brzydka. kiedyś, jak majsterkowałem przy Oblivionie na swoim staruchu (Radeon 9200 i 256 Ram ) to, co jak co, uruchomić mi się udało, nawet z ładnymi FPSami (30-40 w pomieszczeniach, 15-10 na otwartych przestrzeniach), ale grafika była c[]jowa, m.in. przez to że Ob wymaga szejderów chyba 3.0, a ja miałem tylko 1.1. oświetlenie wyglądało jak z dupy wyjęte. ale to tak na marginesie. proponował bym wymienić kartę na jakąś lepszą B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 4 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 nom pomyślę o kupnie @offtopic patrzcie co znalazłem na allegro http://www.allegro.pl/item259938555_kultow...440_od_1zl.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 1 część Pierwsze 3 części nie potrzebują Pixel Shadera :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 4 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 @up na pudełku piszę że gra nie obsługuję MX (MX= brak Pixela szejdera) A tak na marginesie Ati Radeon 9550 Którego ma pixel szejdera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 @Mistyk: Pisząc "1 część" miałeś namyśli PIERWSZE PoP, czy PoP Piaski Czasu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 no kurna, wiadomo, że Piaski Czasu. przecież do pierwszej części nie pytał by się o szejdery :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 4 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 @up nom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Wiecie co, znalazłem pierwszą wersję Prince of Persia :D Tzn. jest trochę przerobiona. Link: Prince of Persia Special Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 4 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 @shocker dziki za linka tam jest napisane jak uruchomić grę na MXie jak sprawdzę zamknę (modzi nie wyręczajcie) fuck zhackowane ;( juchu juszch wiem lecę do sklepu (na szczęście otwarty w niedziele) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Pierwsza czesc to ja odpalalem na amidze :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi