Konrad-GM Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Nudziło mi się więc zrobiłem prosty przykład okienek :3 Przykład posiada: - Drag&Drop - Rysowanie tytułu okna - Wygląd okna z "tilesetów" - Zmiana wielkości okna - I za dużo aby wypisywać ;p Download: Jestem tutaj! Enjoy! :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Jakiś taki ubogi ten przykładzik ;p Takie se same okienka :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 3 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Oto chyba chodziło ;p to mają być okienka :3 EDIT: Jeszcze latają za viewem ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 No po prostu słabe. :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 EDIT: Jeszcze latają za viewem ;p Wow! Jak ty to zrobiłeś ;O Byś zrobił jakieś menu chociaż :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Powiem tak: Bardzo średnie :P . Przydała by się funkcja tworząca okno, bo kod jest bardzo nieczytelny. Pozdrawiam, Misztrzunio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Jak dla mnie, bardzo fajny przykładzik.Jak dawałbym ocene to ona by była 4/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 mi sie podoba to, że po kilku sekundach sie pokazuje drugie okienko... :D 3/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi