masher Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Witam :bye1: Potrzebowalbym grafik karalucha do gry platformowej (bedzie on glownym bohaterem). Czekam z niecierpliwoscia :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 moze byc rozmiar 640 na 480 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masher Opublikowano 2 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Dobra zapomnialem dodac ze 32x32 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Prosze coś wyszło jak chcesz to mogę poprawić :) Jeżeli dobrze wyszło mogę być w credits ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Nakyls: do gry platformowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Ło kurde xD A to ja myślałem że to ma być gra z góry A no cóż spróbuje zrobić z boku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 czy taki POPRAWIĆ ?? Jak dobre to mogę być w credits ? xD EDit: KURDE DOUBLE POST PRZEPRASZAM !!! :( Proszę usunąć poprzedni post :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masher Opublikowano 2 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Fajny karaluch a moglby byc taki troche bardziej kreskowkowy i zeby w lapkach mogl np. trzymac giwere. Tylko bez giwery (potem je pododaje) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 W sumie nie wiem jak wygląda karaluch xD.Wzorowałem się na tym co ty narysowałeś :P Możesz usunąć nogi (pisałem nie wiem jak wygląda karaluch) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masher Opublikowano 2 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Podobnego sam narysowalem :P a chodzi o takiego ladniejszego na wzor tamtego. Dziwnie wygladalaby platformowka w roli glownej z karaluchem mojego autorstwa. :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquares Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Może Być? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 mój najlepszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Ludzie czy to problem wpisac w google karaluch i zobaczyć jak wyglada skoro nie wiecie? Wasze obrazki wogóle nie przypominają karalucha (a przynajmniej piotrex'a i lowrider'a) http://fastprotektor.com/pliki/photo/big/karaluch.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Ludzie czy to problem wpisac w google karaluch i zobaczyć jak wyglada skoro nie wiecie? Wasze obrazki wogóle nie przypominają karalucha (a przynajmniej piotrex'a i lowrider'a) http://fastprotektor.com/pliki/photo/big/karaluch.jpg nie truj mi bo sprawdzałem w google a jak to ma być gra to może zapieprzać na 2 nogach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masher Opublikowano 2 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Fajne, fajne mimo ze troche dziwny ten lowridera najbardziej mi sie podaba. Czekam dalej...:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Fajne, fajne mimo ze troche dziwny ten lowridera najbardziej mi sie podaba. Czekam dalej...:P spróbuje lepszego zrobić,jak chcesz kreskówkowe karaluchy to wpisz w google oggy i karaluchy albo oggie and the cockroaches zrobię zaraz remake bo ten do kosza poleciał ale jakoś się zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masher Opublikowano 2 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Ten mi sie podoba i bedzie pasowac do gry :P Jakbys mogl go w .bmp czy .jpg zarzucic bo ten jakos kolorki stracil i sie troche rozmazal :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 w jpg bo bmp nie idzie tu, nie wiem co się dzieje z kolorami hmm :boxed: nos mu zjadło :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 chyba nie wiele osób na gmclanie potrafi zrobic dobrą grafike :boxed: a ci co umieją to sie nie wychylają xD wyskorabałem to przed chwilą nie chciało mi sie robic bo nie mam teraz czasu ale moze sie przyda xD ;0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Kilka rodzaji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masher Opublikowano 2 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Swietny zart kasa100 :P Lowrider moglbys wstawic plik .jpg na uploadera bo te kolory psuja dobry rysunek. Moze to pomorze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 tak będzie szaleć lepiej nie idzie... http://img100.imageshack.us/my.php?image=owadjw0.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masher Opublikowano 2 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Dzieki teraz jest fajnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 ha ha ha ha aahahhaha xD dobry żart lowrider. nie no wyczepisty "karaluch" hahahahhahahah. takie coś to moj mlodszy brat potrafi ale jak masherowi odpowiada to ok. xD hahahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi