Maximal Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Start tury: 1.11.2007 - 19:51 Temat: Złe Dynie z Kosmosu Czas: 24h Uwagi: No cóż, mają występować (niekoniecznie w roli głównej) ZDzK. Resztę zostawiam Wam. ;) Powodzenia! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Dziwny temat, ale sprobuje cos zrobic. Sadze ze Maxowi powoli koncza sie pomysly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 O, matko, jaki temat :D Zrobię coś głupiego (czytaj. dniowego). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Sadze ze Maxowi powoli koncza sie pomysly a moim zadaniem idzie halloween :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 1 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 A moim zdaniem marudzicie. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 A moim zdaniem Halloween był wczoraj ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 no ja piedole, co za głupi temat! Sadze ze Maxowi powoli koncza sie pomysly co będzie w następnych turach? zrób grę z wielkim ziemniakiem? zrób grę z wykorzystaniem tematu przewodniego Czterech pancernych i psa? a może gra z rekomendacją Dżeremiego Ajronsa? więcej konkretów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 no ja piedole, co za głupi temat! Nie musisz przecież brać udziału... Nikt cię do tego nie zmusza, a gdyby było więcej konkretów to gry biorące udział w L24 niewiele by się różniły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Skończyłem. Tylko zapomniałem dać sterowanie, oto one: Strzałka w lewo i w prawo - ruszamy się 1,2,3,4 - zmieniamy strzałkę na inny kolor. Spacja - wypuszczamy strzałkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Pole pana józka!!!! http://www.gmclan.org/index.php?liga24&...nload&zm=49 xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 WTF Yoda? Po co te pajęczyny skoro można bez przerwy odbijać się od powietrza? Można też całość przejść przechodząc za krawędź ekranu i do exita :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Oj tam... :P Nie narzekaj - w ogóle miąłem tej gry nie robić bo mi się nie chciało :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Oto moje dzieło: https://gmclan.org/index.php?liga24&act...nload&zm=51 Cel: Doprowadzić jak najwięcej ludzi na południe miasta. Więcej w info w folderze gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi