Nirvan Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Mam zrobiony objekt o nazwie objGracz i objGlowa . Chce zrobić tak aby glowa podążała za playerem , ale gdy ustawie w stepie: x=objGracz.x; y=objGracz.x; To glowa za wolno lata i jest coś takiego : glowa odlatuje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 W end stepie jest szybciej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 image_speed bodajże ;d;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Daj to do drawu, a nie stepu. Głowa powinna się trzymać, a zresztą gra bedzię szybsza(nie będzie mulić). EDIT: Interpunkcyjny miałem, ale poprawiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Mam zrobiony objekt o nazwie objGracz i objGlowa . Chce zrobić tak aby glowa podążała za playerem , ale gdy ustawie w stepie: x=objGracz.x; y=objGracz.x; To glowa za wolno lata i jest coś takiego : glowa odlatuje . x=objGracz.x; y=objGracz.y; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 użyj move_towards_point(x,y,speed) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi