Hriser Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 jeżeli chce nacisnąć spację to: keyboard_check(vk_space) a jeśli np. literę "A"?? keyboard_check(i co tutaj??)* <_< ___________________ * - dotychczasz robiłem to w klockach... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 ord('A') :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hriser Opublikowano 28 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 no napisałem keyboard_check(ord'A')) ... to sie pluje o nawiasy cos... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 wstaw nawias przed "A" xD otworzyłeś 1(nawias) zamknąłeś 2(nawiasy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 keyboard_check(ord('A')) - poprawnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hriser Opublikowano 28 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 nie no źle przepisałem tutaj, a miałem tak jak mi piszecie i też były błędy, ale ja po if'ie zawsze daje nawias wiec musialem zamknąć 3 nawiasy i to dlatego :D dzieki za pomoc w napisaniu kodu :thumbsup: pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Nie wiem o co chodzi, ale może daj event "A" i daj mu co ma robić?? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Ale on chce to w stepie - zresztą po co piszesz skoro już rozwiązał problem> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi