KoRn Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Witam, Na jakiej stronie zrobiliście Sub domenę forum.gmclan.org? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Jak kupisz domenę to możesz automatycznie subdomeny robić, proste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 27 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 @Marmot: A gdzie zrobiliście domenę? <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 A skąd ja to mam wiedzieć :] ? Czy ja jestem właścicielem GMCLAN? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 @Marmot: A gdzie zrobiliście domenę? <_< Domene się kupuje u NASK. Ustawia się DNS'y na twój serwer i dodaje w serwerze dns subdomene -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 27 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 A skąd ja to mam wiedzieć :] ? Czy ja jestem właścicielem GMCLAN? Wiem, że nie jesteś. Właścicielem jest Ranmus. Ale myślałem, że może wiesz na jakiej stronie został założony gmclan... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Założenia strony, a domeny to zupełnie inna sprawa, więc sprecyzuj o co ci chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 27 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Chodzi o domenę. Strone to ja mam :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 No to domenę możesz założyć na wielu serwisach, np. home.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Kasa, pomyśl za nim coś napiszesz -.- . Domeny typu .pl, .com, .org, .biz są płatne* *w pewnym sensie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 27 Października 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Z tego co wiem, to gmclan jest teraz na active24.pl zarejestrowany. Ja korzystam z nazwa.pl Home.pl też nie jest złe, ale na jakimkolwiek by się nie kupiło, trzeba uważać, czy nie ma kruczków typu pierwszy rok 0,99 groszy pod warunkiem opłacenia z góry roku drugiego - czyli dobrze ponad 100 zł netto :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 27 Października 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Domena nie została bezpośrednio zarejestrowana w active24.pl lecz domenytanio.pl, a następnie oddelegowana na prywatny serwer hostujący gmclan. Tam sobie ustawiam dowolnie subdomeny itd. Krótko mówiąc mogę robić z domeną co tylko dusza zapragnie. Zadowolony z wypowiedzi panie kasa100? btw. Jeżeli stronę masz na darmowym serwerze, to na 99% nie będzie mógł podpiąć własnej domeny pod ichnie DNS'y. Ktoś ma domenę w home.pl? Czy oni przypadkiem nie mają dodatkowo możliwości hostowania domeny jako alias? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 27 Października 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 nazwa.pl i home.pl dają opcję hostowania jako alias - czyli tak jak np. prv.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi