CuB3 Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Tak jak w temacie... Ciekawi mnie czy ktos tutaj slucha: PFK (Paktofonika), PKHZ(Pokahontaz), Pijani Powietrzem. Slyszal ktos? A moze ktos slucha :) Na zachete wstep do nowego albumu Pokahontaz :) http://youtube.com/watch?v=4UBCTBg0vdA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gilead Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Oczywiście że ja słucham!!! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Ja czasami... Ale słucham :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 słyszałem parę kawałków Paktofoniki i Pokahontaz. nic nadzwyczajnego, z polskiego HH preferuje tylko Kalibra. ogólnie hip hopu słucham baardzo mało - tylko Beastie Boys i Kaliber. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuB3 Opublikowano 27 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Ja czasami... Ale słucham :D No prosze :) A ja myslalem, ze tutaj nikt nigdy o PFK nie slyszal i wogole nie slucha :) ... A jednak sie mylilem :P EDIT: Kamrat ale K44 nie ma magicznego wokalu Fokus'a :) Dla przykladu pokaze o co mi chodzi: EDIT 2: Z reszta Rahim tez jest juz legenda :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 27 Października 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 No trudno żeby nikt o nich nie słyszał... To znaczy młodziki może i nie, ale pamiętaj CuB3, że są tutaj osoby, które mają więcej lat na karku i pamiętają początki polskiego hip hopu. A czy ja osobiście słucham? Nie, ponieważ ogólnie nie lubię hh. :] Update: Kamrat dobrze gada, polać mu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuB3 Opublikowano 27 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Update: Kamrat dobrze gada, polać mu! Ehh... No i znowu Ranmus nie popiera mojego zdania :P Musze sie juz z tym pogodzic, ze Ranmus ma zawsze odmienna opinie na moja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Paktofonikę kiedyś słuchałem ale już znudził mi się hh :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Mój brat tego słucha, ja tego nie trawię. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Znam Paktofonikę i ich nie słucham, bo nie przepadam za hiphopem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 ja tego nie trawię. punk rock uber alles. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Oczywiście Kamracie. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 W PFK nie lubię tekstów. "Technicznie" bardzo dobre ale teksty, jak dla mnie, do dupy. Tak jak Kamrat wolę K44 (ze względu na wokal - Magik, Yoka) ale tylko płytę "Księga tajemnicza. Prolog.". Yeah, hardcore psycho rap 8) Z polskiego rapu polecam undergroundowych wykonawców: Eskaubei, Kopruch, Pierrot itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuB3 Opublikowano 27 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Nja... Ingen Rock Ingen Punk Bara Hip Hop... Tutaj gra :) @UP: No ale zauwazcie, ze MagiK odszedl od K44 bo reszta skladu cwaniakowala i zalozyl wlasny (PFK). A w drugi dzien swiat skoczyl przez okno... Nawet nie ujrzal tego wielkiego sukcesu swojego zespolu (Sqadu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Kojarzę nazwę, ale żadnej piosenki nie znam. :) Nie przepadam za Hip-Hopem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 27 Października 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Nie wiem czemu, ale punk rock kojarzy mi się ostatnio z tandetnymi amerykańskimi zespołami komercyjnymi aż do bólu. ;) punk is dead, został zeszmacony przez jankesów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Nie wiem czemu, ale punk rock kojarzy mi się ostatnio z tandetnymi amerykańskimi zespołami komercyjnymi aż do bólu. ;)amerykańskim pank rokiem się nie interesuje, nie lubię tego stylu. wszystkie kapele jak dla mnie grają na jedno kopyto, chociaż hardcore/hc punk grają całkiem wporzo B) anglia i polska górą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 jeśli chodzi o polski hip hop - to dla mnie paktofonika kaliber.. no i czasami czasami o.s.t.r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuB3 Opublikowano 27 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 No propaganja :) Chociaz Ty jeden ktory podziela moje zdanie :) Chodz idziemy na browara :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Iron Man Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Nie kojarzę w ogóle tych zespołów, jak i nie słucham hh. Preferuję kompletnie inną muzykę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 @up: i to sie nazywa porządny gust :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Podobnie jak blackmaul. Skądś to kojarzę :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 nie słucham ale znam 1 osobe co była w ich teledysku(w refrenie) ... słuchałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Mój brat tego słucha... ale niektóre kawałki. Jak dla mnie, nic ciekawego ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Paktofonika super zespół. Kiedyś słuchałem ich piosenek w kółko, teraz żadziej. Ale ogólnie jeden z najlepszych Polskich zespołów hh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 No ja pamiętam te czasy, mało dobrego HH wtedy było. Kupiłem ich kasetę(:D) no i to miało sens, dla mnie baardzo dobry team. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi