Cora Wind Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Gra nudna i przymulona jak ty!... 3.9/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 @up: Może też powiesz, że jest nieproporcjonalna do MAGI? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Przymulone i nudne to sa dzisiejsze gry komercyjne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Przymulone i nudne to sa dzisiejsze gry komercyjne :D Dobrze gada :) Polać mu. Wg. mnie backdown jest ciekawy, bo jest dosyć oryginalny :) Ale każdy ma swoje zdanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Cora Wind... Pomysl w swoim nie dojrzalym mozgu, czy ci sie to podoba czy nie, ze twoje gry ani lepsze nie sa. I jestem pewien ze nie grales w ta gre tylko po prostu oceniles po screenach lub specjalnie na gape. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 18 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Gra nudna i przymulona jak ty!... 3.9/5 Heh. Zapisze sobie o tym przymuleniu gdzieś, warto zapamietać :) EDIT. JEedeen buch z fajki wodnej odmula wiec... bla bla bla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Jeśli Propaganja jest przymulony, to mnie od dziś nazywajcie lama :huh: ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Pomysl w swoim nie dojrzalym mozgu, czy ci sie to podoba czy nie, ze twoje gry ani lepsze nie sa.W takim razie sam uważasz Tibię za mistrzostwo świata, bo sam nie napisałbyś lepszego MMORPG? Coś w tym myśleniu jest nie tak. Mistrzunio - OK, i chyba nie będziemy się mylić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 JEedeen buch z fajki wodnej odmula wiec... bla bla bla... Jeden buch z fajki wodnej odmula więc zaprzestań papierosy palić czemu nie chcesz jarać skuna z fajki? oj widzę, że twe oczy nazbyt są wyczyszczone Jeden buch z fajki wodnej odmula więc zaprzestań papierosy palić czemu nie chcesz jarać skuna z fajki? Ta, ta nuta roxi Gra nudna i przymulona jak ty!... 3.9/5 Jesteś bardziej przymulony od mojej nauczycielki od fizy, a uwierz, że ta potrafi być przymulona ;x @Topic: A gra jest najlepsza grą akcji na GMClanie - i nic tego nie zmieni ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 @Topic: A gra jest najlepsza grą akcji na GMClanie - i nic tego nie zmieni ;xA Sentimental XDDD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 @UP: Jak się poducze GML'a to i Sentimentala skończę ^^ Ale wątpie, aby Sentimental nył lepszy od Backa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Jeden buch z fajki wodnej odmula więc zaprzestań papierosy palić czemu nie chcesz jarać skuna z fajki? oj widzę, że twe oczy nazbyt są wyczyszczone Jeden buch z fajki wodnej odmula więc zaprzestań papierosy palić czemu nie chcesz jarać skuna z fajki? Ta, ta nuta roxi Jesteś bardziej przymulony od mojej nauczycielki od fizy, a uwierz, że ta potrafi być przymulona ;x @Topic: A gra jest najlepsza grą akcji na GMClanie - i nic tego nie zmieni ;x to polecam orginalna wersje, seed & anthony B "Water Pumpee" to dopiero roxi :) Ale z tym przymuleniem serio dobry argument, do dzisiaj próbuje rozgryźć :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Jesteś bardziej przymulony od mojej nauczycielki od fizy, a uwierz, że ta potrafi być przymulona ;x A mów se co chcesz ja tak myśle a ty inaczej. Za to ty Fallord dla mnie jesteś h*jem. Obraza usera. Warn Kolejna obraza kogos, chocby nawet jego kota - ban na jakis czas PsichiX Cora Wind, ten wyraz który ocenzurowałeś, piszemy przez ch ;) . Marmot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amadeo Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 SUPER,,,, więcej takich gierek to sukces Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 A mów se co chcesz ja tak myśle a ty inaczej. Za to ty Fallord dla mnie jesteś h*jem. Obraza usera. Warn Kolejna obraza kogos, chocby nawet jego kota - ban na jakis czas PsichiX Cora Wind, ten wyraz który ocenzurowałeś, piszemy przez ch ;) . Marmot Ten gosciu to mnie ciagle rozbraja ;)) co do gry: No widac ze masz tylko THC w glowie ... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 20 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 @UP Thc po Backdownie? :P Jak bym sam nie zrobił tej gry to bym pewnie miał wrażenie że autor sie za dużo kwasów nażarł :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeaSoft Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Do ludzi, którzy obrażają twórców za ich gry: widać, że to, co piszecie, to czysta zazdrość i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Ha zadziałało. Full brutalność grywalność i soczysty screen Za samo menu należy ci się 5 komiksy fajne great robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi