MAK Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 W przykładzie z Xtreme3D (miło zgrania z niego plików i ułożenia w odpowiednich folderach) jest nieznany błąd. :angry: 1-czy potrzebuje jeszcze jakiegoś dodatku 2-czy to morze być kwestia cracka :D 3-czy istnieją jakieś inne przykłady 3D Sory jeżeli to już było.......................................................................... ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 W przykładzie z 3D extreme (miło zgrania z niego plików i ułożenia w odpowiednich folderach) jest nieznany błąd. :angry: 1-czy potrzebuje jeszcze jakiegoś dodatku 2-czy to morze być kwestia cracka :D 3-czy istnieją jakieś inne przykłady 3D Sory jeżeli to już było............................................................................ .... 1. Daj linka do tego przykładu 2. Jaki błąd ci wyskakuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 1. Jaki masz problemik?? 2. Jesteś chamem i decydentem!! Jak możesz oszukiwać biednego Marka Overmarsa :( Napisał Cooltowy program to od razu crackują -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Jesteś chamem i decydentem!! To że ma cracka i szerzy piractwo ;p nie znaaczy że masz go obrażać - o nie!!! (btw ty na pewno masz legalny nie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Są 3 możliwości. 1. Ktoś ci dał fałszywego cracka, który raczej nie jest dobrym crackiem. A masz, piracie! ;p 2. Odpaliłeś przykład nie tą wersją GM-a co trzeba. 3. Przykład jest rozwalony/fałszywy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAK Opublikowano 29 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Jeśli jeszcze ktoś tu zajrzy to mówię Xtreme3d jest w dziale download https://gmclan.org/index.php?pliki=3 Cracka musze mieć bo nie mam w domu neta i raczej to dobry crack bo nie odpie… w innych grach i przykładach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 29 Października 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 2. Jesteś chamem i decydentem!!Kurde no muszę się przyczepić. http://pl.wikipedia.org/wiki/Decydent Może jeszcze napiszesz, że jest liberałem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 @Mak To podłącz kabel z telefonu ... i wpisz i masz good @Ranmus Ale ty się wszystkiego czepiasz ;) @Yoda A czemu mam mieć nielegalny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 @fervi: Bo się upierdalasz do innych :] @MAK: A może pokaż to co zrobiłeś? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAK Opublikowano 30 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 ten temat zaczyna wyglądać spam A zanim nazwiecie kogoś piratem (nawet jeśli nim jest) to zastanówcie się jak można nie znać działu download Jestem chamem i co tam jeszcze chcecie ale liberałem nie jestem A ty Konrad-święta prawda że też spanuje i niczego nie zrobiłem ale gdzieś tak po świętach wyśle demko, myślę że ładnej gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi