Bixon Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 E tam... Teraz ja nie mogę.... Może potem, ale wątpie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 22 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Nowa strona http://fildin.org/rpg wszystkich chętnych zapraszam do działu rejestracja ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Nie wiem dlaczego, ale strona kojarzy mi się z moim World of dragonsem ;p zasadom brakuje .html w menu :D. Boro, jak możesz to wejdź na ten czat. Mam coś do powiedzenia, a kompromitujących urządzeń typu Sradu-Katuj nie posiadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 niezbyt dobrze wyglada ta stronka, popracuj nad layoutem ; | Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 22 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Strona była robiona na szybko ;-) i jest w stylu innych stron tego typu. Ps. jestem teraz na chacie gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fungi Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Strona była robiona na szybko ;-) i jest w stylu innych stron tego typu. Ps. jestem teraz na chacie gry No to na szybkp przerob ja na jasniejsza (jasne tlo) bo nie idzie sie nic doczytac. CHetnie zapisal bym sie na sesje - ale u mnie roznie z czasem, wiec niewiem czy jest sens ;) Pozdrawiam. Rowniez literki w menu powinny byc bardziej czytelne. Pamietaj - ze to jak stronka wyglada nie wplywa na to jak sie gra - na to jak sie gra wplywa wyobraznia ludzi - stronka powinna byc ergonomiczna oraz przyjazna w obsludze. Przydalo by sie aby dalo sie zalogowac i kazdy powinien miec karte swojej postaci. Postaci powinny byc nazwane klimatycznie. Lolek ALbo Miki77 (sorry do osob o tych imionach) jakos mi do klimatu RPG malo pasuja - no chyba ze w blogu na[isales tylko kto gral, a nie jakie postacie mialy imiona. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 22 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 @up -Karty postaci są -w regulaminie pisze ze nazwy mają być klimatyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Ou, interesujące podejście do rpg Mmm, niech żyje Ent Skrytobójca! Ent - Skrytobójca - Nekromanta - Kobieta roxi xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 No ten system nieco ssie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fungi Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Dodaj koniecznie krasnoludy.... W karci postaci inni gracze nie powinni widziec co mam w plecaku ;) Wogole co do ras i profesji zrobil bym raczej tabelke, a nie taki diagram. Bo Ty przedstawiles potem bardziej spezjalizacje....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Borocasso, weź się skonsultuj ze mną przez jabber... (webzir@jabber.wp.pl) bo tak to się nie idzie doczekać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 26 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 @up nie mam jabbera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi