murdalow Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 jakiś backdoor hupigon i trojan delvin łoo ku.... czym to wywalić bo tylko avg anty -spyware mi to wykrywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Linuxa zainstaluj i bądź wolny ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravh Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Puść sobie Skanera MKS Online http://www.mks.com.pl/skaner/ Jest darmowy, można pobrać w aktualną bazę. U mnie wykrywał dość sporo wirusów, więc te twoje też może wykryje i usunie. Warto sprubować. Ps. działa tylko na IE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 bo sam jest wirusem, który czyha by dostać się przez twoje IE do twojego komputera :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 17 Października 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Puść sobie Skanera MKS Online http://www.mks.com.pl/skaner/ Jest darmowy, można pobrać w aktualną bazę. U mnie wykrywał dość sporo wirusów, więc te twoje też może wykryje i usunie. Warto sprubować. Ps. działa tylko na IE. Bo IE jest tak dziurawy, że wszystko przez niego można odpalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 avast! anti-virus jest świetny B) i darmowy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Norton Antywirus ;] i wolność XD Bo IE jest tak dziurawy, że wszystko przez niego można odpalić <leje> xDDD Dlatego używaj opery albo zmień system na linuxa i juz masz spokój :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 avast! anti-virus jest świetny i darmowy Najwieksza glupota jaka slyszalem, mialem avasta to ledwo wykrywal jakies wirusy a po jakims czasie wykrywal mi wirusy w miejscach gdzie ich nie bylo (wiem bo wiem, np w .rec format filmow do tibi do ktorego sie nie da wsadzic wirusa bo jak sie wsadzi to film nie dziala i z wirusa kupa) i w avast.exe tez wykrywa czasem.. Teraz mam kaspersky z licencja do 2008 roku, wykrywa exploity w necie i wirusy (wow), w ogole nie zamula nie czuje kiedy sie aktualizuje, a caly czas mam tibie wlaczona i 0 lagow.. Polecam go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 @up Bądź co bądź Kasperskiego trzeba umieć skonfigurować.... Kiedyś (ze 4-5 lat temu) przyszedł do mnie facet i zainstalował kasperskiego.... Potem to już nawet gg nie chciało chodzić .... ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 avast kiedyś mi kazywał usuwać pliki systemowe :P W sumie to nie wiem jaki jest najlepszy program antywirusowy, bo zawsze jest coś powiedziane o np. avaście.Ja aktualnie używam NOD32 PL nie wiem czy wykrywa, nie wiem czy działa (nigdy nie powiadomił mnie o wirusie, chyba raz, chyba xD). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 BitDefender 10 \m/ A tak w ogole roxorz h4xorz i w ogole jest G-Data Antivirus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 17 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 zapieprzam na kasperskym jakoś to lipnie idzie wszystko, jednego bruda wywaliłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masher Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Mi jak narazie avast nie wykryl sam siebie ani plikow systemowych a mam go ponad 1,5 roku. Mi tam starcza (a w Tibie nie gram :P ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Z opinii, które słyszałem to godny polecenia jest NOD32, prawdopodobnie obecnie najlepszy program antywirusowy dostępny na polskim rynku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Polecam ci Avast bardzo dobry program automatyczna aktualizacja baz wirusów :) Linuxa zainstaluj i bądź wolny ;p Nawet nie mów, linux to złom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Nawet nie mów, linux to złom Ło, korzystałeś z niego kiedyś, że tak piszesz :D ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 18 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Polecam ci Avast bardzo dobry program automatyczna aktualizacja baz wirusów :) Nawet nie mów, linux to złom avasta miałem- dał pupy, urzędował z 2 trojanami za moimi plecami, dobrze że nie jestem ge... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floodnik Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Ja jednak polecam avasta. Kiedy zainstalowalem go, a mialem wczesniej Kasperskiego - wykryl dziesiatki wirusow. Kocham go. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Według mnie avast jest najlepszy. Wykrywa mi wszystkie wirusy i je usuwa. A gdy jestem na jakiś stronach zarażonych wirusami to przerywa połączenie. Jednym słowem najlepszy program anty wirusowy. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 zgadzam się z wszystkimi co mają avasta!! ja też używam avasta i wszystko jest okej GORĄCO POLECAM!! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 A ja będę inny i z darmowych polecę AVG, a z płatnych BitDefender i F-Secure, ot co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi