RaistlinBlackRobe Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Moje pytanie brzmi następująco: Czy korzystając z Mackintosha można używać stworzonych prze GM'a plików wykonywalnych(.exe)? Z góry ty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 14 Października 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 GM pod mac'a będzie pod koniec roku lub na początku następnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 15 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 GM pod mac'a będzie pod koniec roku lub na początku następnego. Czy jest to jednoznaczne z możliwością używania gier stworzonych na nim? Ty za obudzenie nadziei. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modnar23 Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Czy jest to jednoznaczne z możliwością używania gier stworzonych na nim? A jaki byłby sens używania GM na MAC'u bez możliwości odpalania gier na nim stworzonych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Nie znam, się na mac-u, ale spróbuj przez CX-Office, a jak nie to tylko Vmware Fusion :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 16 Października 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Nie wiem jak to będzie wyglądać, ale sądzę, że w odpowiednim menu będzie opcja "export" i do wyboru macosx lub windows. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 ...a ja wtedy będę zacierał rączki z rozkoszy, bo Mac to wspaniały rynek dla gierek indie :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 17 Października 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Ja tam czekam na opcję dla konsol DS :D Tam będzie można robić fajne gry :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi