aaaaaa Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 wiecie co mam dziwny problem mam coś takiego że mam w kolizji z objektem hweo którorym chodze z objektem dziura restart roomu i się restartuje room ale ten mój objekt nie wraca na pozycje początkową tylko jest dalej tem gdzie był przed restartem Co zrobić?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Października 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 a nie masz czasem zaznaczone w nim persistent ? albo w create ustawianie pozycji postaci na podstawie jakich zmiennych (np. przechodząc z innego roomu dajesz w globalne x i y a potem je odczytujesz) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 14 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 o rzeczywiście miałem zaznaczone persistent ale nie przypuszczałem że to może być to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi