szymek11116 Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Tytuł: Awruk Gatunek: platformówka Opis: Chodzisz ludkiem o imieniu Awruk i poszukujesz złodzieja który ukradł diamenty.Nie wiesz gdzie go szukac ale worek był dziurawy więc wiesz gdzie isc ;P Download: Klikaj Rozmiar pliku: teraz już 1002KB ;P Autorzy: Programowanie: Ja Fabuła: Nie ma. Grafika: Ja Muzyka: Zasoby gm Screeny: PS.Nie czytajcie tytułu na odwrót ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masher Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Jaki dziwny zbieg okolicznosci co do imienia :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Heh ale nazwa. Pobieram. Ocenka w edicie. EDIT: Heh troche bezsensowne. Grafika sie nie rusza. Tzn sie nie obraca. Grafiki GMa. W sumie 2/5. Jedyne co mi sie podoba to nazwa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Października 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Heh ale nazwa. Pobieram. Ocenka w edicie. EDIT: Heh troche bezsensowne. Grafika sie nie rusza. Tzn sie nie obraca. Grafiki GMa. W sumie 2/5. Jedyne co mi sie podoba to nazwa :D Nazwa to z Sapkowskiego chyba :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Gra mi się nie podoba. Ohydne byki ortograficzne przy tabliczkach. Sztywny tek Awruk. "Nowe wrogi"? 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Awruk jest znakiem towarowym Białostockiej firmy zajmującej się handlem oknami,oknami balkonowymi.W tym momencie mówię powazne x). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil795 Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Przeszedłem ją całą!!! :D, okej, grafika, ... taka sobie mogła byc lepsza, no ale zła nie jest :] , najgorsze w grze jest według mnie muzyka : nie oddaje klimatu,każde MIDI w każdym z lvl ma inny klimat, a w ostatnim lvlu była muzyczka z przykładu "Street Race" :P, od razu mi się przypomniała :P, nie raz bohater blokuje się na klockach, i nie ma "życ" zobaczyłem : weszłem z 3 razy na kolce, nic się nie dzieje nie ma Game Over, no ale to jest Demo rozumiem, w Full Version zrób jeszcze Menu, i popraw błąd w 2 Info "Nowe wrogi". Grafika : 3/5 Muzyka : 1.5/5 Grywalnośc : 2.5/5 _________________________________________ Daje 3 -> Gwiazdki, ale popraw te błędy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masher Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Bledy jakie na samym poczatku zauwazylem: w pierwszym levelu jest przezroczysty klocek (na samym poczatku), bohater blokuje sie na klockach, literowka w 2 info. Ogolnie daje 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Słaba gra...Zero animacji...Później były jakieś szare kwadraciki i nic sie nei działo więc dałem Esc xD 2/5 na zachęte :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymek11116 Opublikowano 14 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Bledy jakie na samym poczatku zauwazylem: w pierwszym levelu jest przezroczysty klocek (na samym poczatku) No w 3 info pisze, że to pułapka :rolleyes: Piotrex1995 ten poziom z szarymi kwadracikami to ostatni level. Edit:Już dałem wersje z poprawioną literówką ;P Edit2:A zapomniałem, że jak wpadniesz na wroga to odbiera ci 1 punkt a za diament masz też jeden punkt ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 EDIT: Heh troche bezsensowne. Grafika sie nie rusza. Tzn sie nie obraca. No plax...to się nazywa animacja.... Co do gry to zaraz sciągne i ocenie XD E lipa,grafika ma klimat 8 bitowych maszyn ale grywalnośc słaba :< daje maksymalnie wyciągnięte 3 ! Za klimacik 8 bitowych maszynek =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 no więc 2 gwiazdki brak animacji nic ciekawego nudy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 ten poziom z szarymi kwadracikami to ostatni level. Ciekawe jak go przejść skoro są same szare kwadraty a gracza anie potworków ani widu ani słychu :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 5/1 ! awruK Czyli: "cholercia !" 1/5 :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 przeszedłem całe w ok.10 min 3/100 :lol: żartuje 3/10 przeszedłem całe w ok.10 min 3/100 :lol: żartuje 3/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 gra cieniutka jak makaron od spagetti xD 1 gwiazdka ;/ mogłeś się bardziej postarać.... może puźniej pojmiesz to co ja "Nie liczy się ilość,ale jakość" pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly158 Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Gierka jeszcze wymaga sporo pracy, ale na zachęte daje 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi