aaaaaa Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 witam szukam grafiki rybki tzn: rybka płynie w lewo -animacja rybka płynie w prawo - animacja rybka stoi w lewo obrócona albo w prawo bez różnicy Prosze kogoś o wykonanie lub podrzucenie linka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravh Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 niewiem czy jeszcze aktualne, ale zrobiłem ją w ramach ćwiczeń z animacji. Ps. to coś oczywiście pływa, ale niewiem jak tu wstawić gifa :) EDIT Jednak się udało, rybka w całej okazałości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Dlaczego płetwa odchyla się tylko w lewy bok ryby, a w prawy już nie ;p ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Widać rybka włączyła lewoskręt. ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravh Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Wystarczy użyć wyobraźni, ;) po dłuższym przyglądaniu się, jest złudzenie ruchu w obie strony. Ps. ryba z tego co wiem będzie użyta w grze, więc kto na takie szczegóły będzie zwracał uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Patrzyłem i patrzyłem, i nic ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravh Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Każdy ma własny punkt widzenia. Pomijając już poprawność ruchu płetwą, jej kolor (niebiesko-żółty), może się zlewać z kolorem wody. Ale tak jak napisałem zrobiłem to w 10 min. we flashu, więc jak komuś będzie potrzebna to sobie ją przerobi. ;) Amen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Nikt nie weźmie rybki rozmytej z białym kolorem. Wyeksportuj animację do GIF z transparentem i bez opcji smooth. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 16 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 dzięki al tej rybki i tak bym nieużył znalazłem już inną dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi