Gooman Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 http://www.seyken.com/site/Play.Main http://www.nowhere-else.org/rpg/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Ja polecam TheCrims :D www.thecrims.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x-drb Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Ja polecam TheCrims :D www.thecrims.com Ja również. : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 @up W the crims może fajnie się gra, ale co z tego, jak zaraz wszystko tracisz.... Nie lubię takich gier na tury ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Ja mam konto na grze travianer, ale jest to dopiero beta i chyba trzeba dostać zaproszenie. Konto mi robił kolega :) LINK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Kto gra w BiteFight-a ??? Ja mam na imię Artimal jestem wampirem wszystkich zapraszam do grania w tę grę jest spox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Eeee tam gry przeglądarkowe sux :D chyba że RPG na forum :P moj kumpel prowadzi jedną gre ale dawno nie graliśmy :D http://wedrowcy.3forum.eu/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragnir Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 www.golden-dragon.pl ! Genialna gra! Całkowicie darmowa + brak reklam + Ciekawa rozgrywka + ciągły rozwój gry. W to po prostu trzeba zagrać ;) PS: Hehe. wyszło mi jak slogan reklamowy :rolleyes: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masher Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Z nie przegladarkowych znalazlem mmorpg'a za free. Tales of Pirates Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 fajna online : metin2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash Opublikowano 23 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 A ja znalazłem jeszcze dużo innych: KnightFight, MonstersGame, BloodWars :) . No popatrzcie jak tego wszystkiego jest dużo :D . Nawet codziennie powstają jakieś gry, a my o nich nie wiemy :) . Chociaż najlepsze gry są tych co zrobili OGame, BiteFight itepe itede :] . P.S: BloodWArs jest Polską grą... Bo jest PLN a nie żadne dolary czy Gold :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 A ja ostatnio gram w politycznegierki.ovh.org Gra istnieje niedługo, znalazłem ją na jakimś innym forum. Fajnie się gra ;p PS. Baza danych nie jest na serwerze ovh.org ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 aa nikt nie wspomniał o www.ccrpg.pl fajniutka gierka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Jest jeszcze Adventure Quest i Dragon Fable. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masher Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 :bye1: na igg.com masz jeszcze inne gry niz Tales of Pirates Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash Opublikowano 29 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 A tak w ogóle, skoro gadamy o grach przeglądarkowych, chciałbym zaprosić all grających graczy na serverze 22 w bite Fight do klanu aWATAHA. Nabór otwarty :) . (Wilkołaki Team :P ) Warto teraz grać na 22, bo jest szansa na bycie w statystykach :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 30 Października 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Kingdom of Loathing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 MFO(My Fantasy Online) Fajne Polskie, przeglądarkowe mmorpg. Może bym się wciągnął w to na poważnie, ale w ten czas ciągle spielałem GW(super, hiper gra, tylko, że po 1/2 roku się nudzi, o gw mowa). Link do MFO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nataniel Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 BLOODWARS R1!! Polecam, jest to najlepsza gra w jaką gram:) :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feynorn Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 # Arena Albionu # Art of Wars # Bitefight # CosmoPulse # Plemiona # BLOODWARS Wojny Krwi # Destination of Heroes # Duel Online # Farmersi # Gotyx # Harem-World # Karaibski Kupiec # Knights # Metal Damag # Mystical # Nightwood # Night Hunters # Nomine Credimus # Red Dragon # Street Of Race # Travian # UFO # Vendetta # X-wars # Żul Wars # OGAME # Legenda Z S # Crimson Creation RPG # WapFire # Wirtualny Świat # Gladiatus # Imperia Online # Battleknight # Ikariam Kiedyś chciałem robić stronę o tym, ale nie skończyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Słowianie Nawija to gra mmorpg przez przeglądarkę, w której wcielasz się w postać słowiańskiego woja. Jak wyglądało dawno temu życie w ostępach puszczy? Wyprawy w leśną gęstwinę, oddawanie czci bogom i składanie im ofiar - demony, istoty nadprzyrodzone, walki, przygody - to nasza codzienność! W zdobywaniu coraz większej sławy i przychylności bogów pomagają nam posługi żercy, czyli słowiańskiego kapłana, a także jasnowidzące i zielarskie zdolności widzmy. O jakość oręża zatroszczy się kowal - a wszystkim zarządza kasztelan, u którego w zamian za małą sakiewkę z brzęczącą zawartością kupimy własną chatę. Przeżyj wspaniałe przygody i zdobądź sławę największego wojownika i oddanego wyznawcy bogów! Link : http://www.nawija.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 www.neopets.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonbee Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Nooo... Runescape rox, tylko przed przeczytaniem faq na runepl.com nie warto się brać za granie ;p Tak? Ja nauczyłem się wszystkiego w Runescapie samemu. Navan Reno - lvl 25(ciągle rośnie) Zazwyczaj na świecie 14 albo 16. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaczow niedowieraj Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Witam, grałem w kilka managerów piłkarskich najlepsze to: -Trophy Manager -Planetarium Manager -Goalunited Gram też w jedną grę strategiczną - -Delirium. Jest bardzo podobna do Ogame, ale ma ten plus, że jest przyjemniejsza dla początkujących. Łączy elementy strategiczne i RPG. Najnowszą grą w którą zacząłem grać to Tales of Magic. Wcielasz się w rolę potężnego maga, uczysz się zaklęć, szkolisz chowańca i pojedynkujesz się z innymi czarodziejami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Raistlin, dzieki za te MFO, calkiem sympatyczne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 www.heroesofardania.net Fajna gierka, aczkolwiek na początku trudna. Największą wadą są tury - eksplorowanie lokacji, odpoczywanie, modlitwa, śmierć - wszystko to kosztuje tury (przy śmierci odradzasz się, ale tracisz ileśtam expa, złota i tur). Na sam start masz 200 tur. Regenerują się one z szybkością 1 tura/h. Wybierasz bohatera, płeć, login, imię herosa i grasz. Jak ci się nie uda, to bierzesz Options -> Delete this Hero i znowu tworzysz, aż ci się uda coś osiągnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojnA Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Ja gram w - www.plemiona.pl (stara gra ale polecam) www.footballarena.org - najlepsza moim zdaniem gra na swiecie (menager piłki) www.the-west.pl www.khanwars.pl Moim zdaniem to dla mnie najlepsze gry polecam !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Witcher Versus ;] http://versus.thewitcher.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiu23 Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Najlepsze z podróbek OGame to jest www.new-game.net :) . Polecam, Fabrykę nanitów można mieć w 2 dni!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 http://puchar.tp.pl/rozrywka/graPilkaWGrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi