Crash Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Dzieńdobry :] ! Mam następną gierke do przedstawienia...prostą, zwyczajną, najzwyklejszą platformówkę =] ! Jest to narazie ubogie demo...chce zobaczycć czy Wam się podoba i w związku z tym dowiedzieć się, czy kontynuować projekt :) . Tytuł: Mr. Square Gatunek: Platformówka Opis: Chodzimy białym kwadracikiem z oczami i gębą, unikamy wrogów itepe, itede...zwyczana platformówka. Fabuła: A jakaś jest? :mellow: Screen: DOWNLOAD: http://www.speedyshare.com/726871263.html Waga pliku: 7 MB ;] Twórca: Ja Grafika: Ja Muzyka: Misirlou (Remake by UbiSoft), Crash Bandicoot: The Wrath Of Cortex; Sterowanie: Strzałki; skok - CTRL; Miłego grania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Zanim napiszesz temat, zuploaduj grę. A screen nie wygląda za dobrze ze względu na murki - ucięte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash Opublikowano 10 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 No i prosze, juz jest ^^ . Bo utraciłęm linka do zuplodowanej gry, dlatego :P . A korzystam z Opery, a ona nie zapamiętuje takich rzeczy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquares Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Gra mi się podoba ;) Lubię takie proste (nie w sensie że łatwe) platformówki. Daje 4 gwiazdy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 7 Megabajtów? Co tyle zajmuje? (mam wyłączone głośniki, więc nie słyszałem muzyki :P) Gra się sympatycznie 1001 niepotrzebnych bonusów i 101 nowych wrogów, edytor też by się przydał. I Wykończ te murki. Na zachętę dam 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash Opublikowano 10 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 7 Megabajtów? Co tyle zajmuje? Muzyka! :) Murki? No dobra, dokończę :] edytor też by się przydał. co masz na myśli? Edytor leveli? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Nieskompresowane MP3 w prostych freeware'ówkach (uwaga! gorszące wyrażenie ;p) ssą jaja. A gra średnio mi się podoba. Zbyt typowe, wroga nie można zniszczyć. Słabo trochę. 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Nie starannie wykonana grafika. 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash Opublikowano 10 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 No dobra, a może powiecie co by się przydało zmienić hę? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masher Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Oj sporo trzeba by zmienic: poprawic grafike, mozliwosc zabijania potworków, zkompresowac muzyke... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash Opublikowano 10 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Dobra, a coś do zbierania by pasowało? I zastanawiam sie, czy dobry by był... określony czas na przejście poziomu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Pasowały by dac na gmc uploader Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi