Yoda Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Otóż przychodzę sobie dziś ze szkoły - kulturalnie włączam gierke - po godzince wychodzę, włączam neta, gg - ok. Ale gdy chcę napisać do kogoś gg mi się wyłącza i oto co sie ukazuje moim oczom: Reset kompa nie pomógł, reinstall gg też :( Nie wiem co robić - pomóżcie! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-loc Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 też to mam i lipa jak napisze do kogoś to mnie wywala, przerzuć się na tlen bo reinstalacja nic nie daje a w tlenie będziesz jechać z nr gg i po sprawie... edit: myślałem,że to ja mam coś ze złomem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 9 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Ale interesuje mnie jaka jest tego przyczyna? :P Wchodzę a tu bęc! I dupa! Btw ide zapytac wujka google skąd sciagnac tlena :P I przerzucam się na niego xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Otóż przychodzę sobie dziś ze szkoły - kulturalnie włączam gierke - po godzince wychodzę, włączam neta, gg - ok. Ale gdy chcę napisać do kogoś gg mi się wyłącza i oto co sie ukazuje moim oczom: Reset kompa nie pomógł, reinstall gg też :( Nie wiem co robić - pomóżcie! :P Albo załóż nowe konto. albo masz za mało miejsca na dysku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-loc Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Albo załóż nowe konto. albo masz za mało miejsca na dysku :) konto nie pomoże a ilość miejsca nie ma nic do tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 9 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 6,9GB to mało?? :o A nie będe zakładał nowego konta bo sie nie opłaca - lepiej przejść na inny komunikator... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-loc Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Ale interesuje mnie jaka jest tego przyczyna? :P Wchodzę a tu bęc! I dupa! Btw ide zapytac wujka google skąd sciagnac tlena :P I przerzucam się na niego xD http://www.programs.pl/program,20,1.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Ja używam tlena i wszystko ok, ale jak włączyłem GG to mam to samo co ty, Yoda :P Może to coś ze strony serwera ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-loc Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Ja używam tlena i wszystko ok, ale jak włączyłem GG to mam to samo co ty, Yoda :P Może to coś ze strony serwera ? :) sory za bezsensowny post ale ja jak to zobaczyłem to myślałem że mam jakieś wirusy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Najlepiej przejdz sobie na AQQ, tlen mi sie jakos nie podoba a AQQ sie nie tnie, ma wszystkie rozmowy w 1 oknie (zakladki) i nie jest ciezkie (chodzi o zuzycie pamieci xD) jest takie w sam raz, importujesz kontakty z gg, wpisujesz swoj nr i haslo i voila! Działa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 9 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Na razie się przerzuciłem na tlen ;) Musze sobie fajną skorke ustawic bo sie ne moge odnaleźć w nim :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Konnekt/Miranda jako alternatywne komunikatory. Jeśli ktoś chce poczuć ducha Linuksa to polecam Pidgina. Obsługują większość dostępnych protokołów, bardzo elastyczne, możliwość pisania własnych pluginów, brak reklam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 9 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 O mój kuzyn ma to samo xD To chyba jednak wina servera gg :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 9 Października 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Ja polecam Konnekta. Co prawda w przypadku totalnej awarii serwerów gg ciężko się połączyć, ale to się zdarza raz na kilka miesięcy. Do tego obsługuje tleny i zachodnie bajery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 ja chyba wiem co to Tata gra na giełdzie i mówił że gg chcę wykupić jakaś inna firma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 9 Października 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 ta i nagle program się sam zawiesza... no chyba, że zakładamy że gg jest tak dziurawe, że firma za jego pomocą przysyła sama aktualizacje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-loc Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 wszystko się pieprzy teraz to tylko na listonoszu można polegać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 9 Października 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Ja nie polecam konnekta, gdyż jest on już praktycznie nie rozwijany. Znacznie lepszym wyborem jest AQQ. Niedługo zapewne wyjdzie wersja 2.0 (aktualnie oznaczona jako beta), która będzie się skupiać na obsłudze jabbera. Ja ubolewam tylko nad tym, że od drugiej wersji rezygnują z własnego protokołu, który oferował najlepsze wysyłanie rysunków i plików. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
entrixo Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 http://www.gmclan.org/uploader/903/ggsux.jpg To wina bynajmniej flasha. Zainstaluj Nową wersję flasha i spróbuj jeszcze raz uruchomić Gadu-Gadu http://www.adobe.com/shockwave/download/do...=ShockwaveFlash - Flash Player 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 tlen ssie kloca niesamowicie. Już Stefan lepszy. A jeśli już nie lubicie gg to AQQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Konnekt. Z najnowszymi wtyczkami to h4x. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 9 Października 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Ja nie polecam konnekta, gdyż jest on już praktycznie nie rozwijany. Znacznie lepszym wyborem jest AQQ. Niedługo zapewne wyjdzie wersja 2.0 (aktualnie oznaczona jako beta), która będzie się skupiać na obsłudze jabbera. Ja ubolewam tylko nad tym, że od drugiej wersji rezygnują z własnego protokołu, który oferował najlepsze wysyłanie rysunków i plików. Ta ale przenieś moje 200 mb archiwum do Aqq... jest tam taka opcja ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuB3 Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 xD... A to dobre, ze GG nie dziala bez aktualizacji Flash Player'a XD :lol2: Najlepszy kawal jaki slyszalem od czasow Kaczorow :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Ta ale przenieś moje 200 mb archiwum do Aqq... jest tam taka opcja ?Jest. Właściwie jedyną wadą AQQ jest to, że nadal większość osób go nie ma i trzeba użerać się z kiepskim transferem i padami serwerów GG ;< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Ale za to przychodzą Ci darmowe wapstery =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 wpierdzielę się w dyskusje i powiem tylko tyle, że polecam jabbera. http://www.jabberpl.org/Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 A ja powiem, że polecam komunikator Pidgin: http://pidgin.im obsługuje 16 sieci w tym GG i Jabbera. Poza tym, działa bardzo dobrze, ani razu się na nim nie zawiodłem. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Ja aktualnie mam konnekta... Strasznie leciutki jest, i dlatego mi pasuje. Ale korzystam tylko z jabbera. Ranmus - albo inny admin - dodajcie do GG i Tlen'a Jabber... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil795 Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Hehe a mi się nic nie cieło ani nie tnie, a tlena nie polecam xD, mam go dlatego że niemogłem miec GG, i dla poczty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi