Paco Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Potrzeba mi paski życia dla każdego gracza jeden z hp. Powinien być nad głową i jakoś być dla danego gracza przeznaczony.. To gra online.. Proszę o pomoc.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Ja zrobić paski, zajrzeć do mojego uploadera, plik nazywać się "paski" ty popracować nad tym... xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 robisz grę online nie potrafiąc zrobić zwykłego paska z życiem? powiedzenia ;) a przykład masz w downloadzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paco Opublikowano 8 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Ja taki goopi nie jestem.. :P Zapomniałem o przykładach.. Ale w grze online muszą być zmienne zadeklarowane.. Jak to zrobić? Poprzez: my_object = self; I dopisanie w kodzie tego do paska?? A przy dmg po prostu sie do tego odwołać?? :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi