Gość Kuberion Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Tytuł: MutanT Gatunek: strzelanka Opis: Druga czesc mojej gry Download: Link usunięty ze względu na wirusa Rozmiar pliku: 3,273 MB Autorzy: Programowanie: Kuberion Fabuła: Kuberion Grafika: Kuberion Muzyka: EDIT:kradzione Pomoc: Jaklub Screeny: BRAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Przydały by się screeny :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuberion Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 niewiem jak dac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-loc Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 ale wirusa potrafisz dać ? co taki z ciebie cwaniak ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 pfff.... przerobiony, przykład, nawet dźwięków nie zmieniłeś! I brak screenów... A co najgorsze, tam siedzi wirus...!!!! i ciągle mi alerty się pokazują! (mam 'Avira AntiVir personal edition classic'). :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuberion Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 ale wirusa potrafisz dać ? co taki z ciebie cwaniak ... nie denerwuj mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriental Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Warna mu! najlepiej na ip. Zaloze sie że szuka kogos kto gra w tibie i che haknąć.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 nie denerwuj mnie A ja moge? Nie wiem po jaki ch** dajesz niedosc ze niedorozwiniętą grę, nie dajesz nawet screena, na dodatek gra zawiera jakieś wirusa czy innego parcha. 5 gwiazdek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuberion Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 nie mam pojecia o hakowaniu a w tibie nawet nie chce grac widzialem screeny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Screen z wiruska ;] Edit: złego dałem alerta :P teraz jest dobry :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-loc Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 myślałeś że zabłyśniesz tym gównem buraku :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 2/5 + 1 za wirusa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 2 tematy do skasowania a koleś do usunięcia... POPROSTU ZAL.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 POPROSTU pisze sie 'po prostu' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Warna mu! najlepiej na ip. MEGA xD :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Skrajnie żenujący autor + skrajnie żałosna próba 'wstrzyknięcia' trojana userom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Wy tak nie muwcie!!!to jest wysłannik z kultu Bagna!!!on chce gmclan zawirusować :P 1GWIAZDKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuB3 Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Wy tak nie muwcie!!!to jest wysłannik z kultu Bagna!!!on chce gmclan zawirusować :P 1GWIAZDKA Hmm... Jakas dysortografia panuje teraz w Polsce <_< Jeszcze przed moim wyjazdem bylo normalnie na normalnych forach... A tu prosze normalne forum i dysortografia :boxed: muwcie = mowcie bo mowa PS. Jak jeszcze cos znajde w tym topicu to napisze :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 8 Października 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Ale z was młoty. Zamiast po nim jechać (szykują się kolejne ostrzeżenia, a już na pewno dla g-loc'a), to byście sprawdzili wcześniej co to za wirus / trojan. Czytając opis z poniższego linka sądzę, że autor tematu po prostu nieświadom zawirusowanego kompa uraczył nas grą z robakiem i tyle. http://www.viruslist.com/en/viruses/encycl...a?virusid=20627 @Kuberion: Zainstaluj jakiegoś antywirusa i przeskanuj cały komputer. Na przyszłość sprawdzaj takie rzeczy, bo inaczej się pogniewamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 ściągnąłem,włączyłem a na drugi dzień ledwo komp mi odpalił i musiałem dać GM'a do kwarantanny bo mi się zawirusował tym wirusem PS.3/5 gra słaba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 a na drugi dzień Zwłaszcza że on to wrzucił dzisiaj :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Ale z was młoty. Zamiast po nim jechać (szykują się kolejne ostrzeżenia, a już na pewno dla g-loc'a), to byście sprawdzili wcześniej co to za wirus / trojan. Czytając opis z poniższego linka sądzę, że autor tematu po prostu nieświadom zawirusowanego kompa uraczył nas grą z robakiem i tyle. http://www.viruslist.com/en/viruses/encycl...a?virusid=20627 A z ciebie sierp. :P Sprawdziłem pobieżnie na http://wirusy.antivirenkit.pl/pl/opis/Viru...32.Jeefo.a.html o co chodzi z tym wirusem i nie wdając się w szczegóły wyraziłem moją opinię o zainfekowanym pliku. Skomentowałem to co dostałem a, że był tam trojan to nie moja wina. Tak więc, sorry, ale nie będę za autora gry naprawiał jego błędów, w końcu to jego komputer -> jego problemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Morał z tego taki, że należy mieć NIS. :) Ja mam takiego samego robala, który wkradł się z preinstalowanego przez Microsoft wirusa czającego się pod services.exe. Ale że pan Norton mnie strzeże, to nawet go nie ruszam (bo mi się nie chce babrać po rejestrach itp. żeby wywalić wszystkie jego zabezpieczenia ;P). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 DAŁEM ZŁEGO ALERTA! :P Teraz jest dobrze. ;p i sprawdźcie co to za wirus ;p ale i tamten się włączał jak włączałem tą grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 8 Października 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Blackmaul, gdzie tam widzisz trojana bo mi nic nie wykrywa prócz tego głupiego wirusa o nazwie jeefo/hidrag (kasa100, to jest ten sam wirus)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil795 Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Nie no , 1 dzień twój w GMclan i od razu dajesz grę nie no spoko, no dobra 1 była z wirusem, bez screenów, drugi raz to samo, i znowu z wirusem, najpierw przetestuj czy nie ma wirusów, jakimś programem Hmm... Jakas dysortografia panuje teraz w Polsce dry.gif Jeszcze przed moim wyjazdem bylo normalnie na normalnych forach... A tu prosze normalne forum i dysortografia boxed.gif muwcie = mowcie bo mowa PS. Jak jeszcze cos znajde w tym topicu to napisze twisted.gif No na forum dużo błędów też znalazłem,jakby za to karali to , by wszyscy ze słowikami pisali :jezor: ściągnąłem,włączyłem a na drugi dzień ledwo komp mi odpalił i musiałem dać GM'a do kwarantanny bo mi się zawirusował tym wirusem Zgadzam się z Yoda POPROSTU Kolejny raz zgadzam się z Yoda :P niewiem jak dac Wytłumaczyłem ci w poprzednim twoim temacie! ale wirusa potrafisz dać ? co taki z ciebie cwaniak ... Zgadzam się w 100 % Jakoś tak samo daje się Screeny jak i aplikację, więc na pewno by potrafił wrzucić screeny :lol2: _______________________ I oto jest koniec wyczerpującej przemowy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Blackmaul, gdzie tam widzisz trojana bo mi nic nie wykrywa prócz tego głupiego wirusa o nazwie jeefo/hidrag (kasa100, to jest ten sam wirus)? Raczej tak. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-loc Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Ranmus: szykują się kolejne ostrzeżenia, a już na pewno dla g-loc'a a niby za co ja tu coś zacząłem, no to jest właśnie taka sprawiedliwość, czepiać się lowridera który dawno nie szuka zaczepki i próbuje być w porządku, do tematu - strach się bać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 8 Października 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 myślałeś że zabłyśniesz tym gównem buraku twisted.gifI to nie jest szukanie zaczepki? Ile raz mam powtarzać, że masz nie pisać postów takim tonem i nie obrażać innych użytkowników? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-loc Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 I to nie jest szukanie zaczepki? Ile raz mam powtarzać, że masz nie pisać postów takim tonem i nie obrażać innych użytkowników? ej sorry zawsze mnie się czepiasz aż przez to nie mam ochoty wchodzić na gmclan i nic tu dawać, nie tylko ja tu najeżdżam, dobra jutro daje nowego pacmana z reklamiarzem miłego ściągania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi