Konrad-GM Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Zrobiłe sobie testowy projekt, może wam się przyda ;p OPIS: Gra polega na zbieraniu złota i unikaniu czerwonego klocka, modele bazują na wbudowanych figurach Irrlichta :P DOWNLOAD: https://gmclan.org/up1717_3_Project_1A.html PS. Opensource i EXE w pliku ZIP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Hmmm pierwszą monetę zebrałem ale drugiej juz sie nie dało <bec> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masher Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Fajny przyklad. Yoda wcisnij spacje pod moneta to podskoczysz i ja zgarniesz, ja mialem 10 i potem mi sie odechcialo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 6 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Właśnie zapomniałem o sterowaniu ;p WSAD - Ruch Spacja - Skok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 d:\koko\irrlicht\projects\include\sirrcreationparameters.h ale fajjnyy przykłaaaad :D 5/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Teksturki nie są pobierane z folderu. Zrób coś z tym :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 6 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Może nie rozpakowałeś, bo u mnie wszystko śmiga ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi