Mistyk Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Mam pyt czy zna ktoś fajne darmowe strzelanki?? Gram quake 2 ale to mi się znudziło. Bo nie kupie se w sklepi już gry ktróa odpali na MXie PS najlepiej TPP ale FPS tez może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Enemy Territory, True Combat Elite Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 5 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Hmm skriny True Combat Elite wyglądają ładnie a czy zna ktoś też inne "szotery"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Eeee... Soldat? :) Bardzo ładny "szoter" 2D . Możliwość grania przez sieć ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Call Of Duty i Medal Of Honor Edit: ale to płatne ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 5 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Soldat znam a ja chce darmowe girki najlepiej SG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Shot in the Dark - http://shotinthedark.yoyo.pl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 5 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 No to wejdz i zagrajmy w twojego szotera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Yeah shot in the dark rox :D BYś mike lepiej sie nim zajął i co porobił bo zaczyna wiać nudą ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 1. Był juz temat z takimi grami 2. Sprecyzuj bardziej, czy mamy dawać ci gry taktyczne, czy super wielkie rozpierduchy 3. Tremulous 2. Warrock 3. Fear combat 4. Savage (częściowo strzelanka) To są te lepsze które pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x-drb Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 WOLFENSTEIN : Enemy Territory Super "Szoter" I na dodatek "DARMOWY SZOTER" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 5 Października 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Na jakim MX'ie? Geforce 2 MX? Quake 3 Arena, Unreal Tournamet itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Może Americas Army ?? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 6 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Ja mam GeForce 440 MX czyli 4 bez obsługi pixel shader Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x-drb Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Aja miałem na początku GeForce 4 MX 440 tak jak kolega i musiałem zmienić na GeForce 2 MX , ponieważ jak instalowałem windows XP to nie dało się jej uruchomić. Zainstalowałem na GF2 i po instalacji włożyłem GF4 i podzialalo 2 minuty a potem czarny ekran i kaplica ;( Wie ktoś co to może być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Crimsonland. :) Aktualnie jest to shareware, ale ze znalezieniem darmowych starych wersji nie powinno być problemu. http://www.idg.pl/ftp/gry_1507/Crimsonland.1.30.html O tutaj. Mogę powiedzieć że nawet starsza wersja jest lepsza od komercyjnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 6 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 A tak na marginesie czy w Second Life można grac za free?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 @Mistyk: Tak @Mistyk (temat): Słyszałem, że niezłe jest GunZ Online. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Ja mam Quake 3: Arena. Mam GTA: SA. i właśnie te gry polecam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Gralem kiedys w GunZ online i moge polecic :thumbsup: troszeczke RPG + akcje ala matrix + TPP :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 6 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 GTA sa nie ruszy a zresztą ja chce darmowe gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Enemy Territory jest the best... I kropka :D Genialny shoter, a do tego jak ktoś nie ma neta można grać z botami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 @Mistyk (temat): Słyszałem, że niezłe jest GunZ Online. E tam, grałem w to kiedyś z Dziadekkleofasem i muszę stwierdzić, że nic nadzwyczajnego. Jedyne czym różni się wysoko poziomowa postać od niskopoziomowej to to, że może używać innych broni i pancerzy. -> Jednym słowem kiła. B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Counter Strike 2D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 A może stary dobry Doom I :D Dla mnie to można se trochę przy tym posiedzieć :) No i do tego darmowy, łatwo znaleźć na necie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuB3 Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Jak wszyscy sie tak goraczkowo wypowiadaja to i ja sie wypowiem :P Wedlug mnie najlepszy FPS (darmowy) to Counter-Strike 1.6 NonSteam... ;) Zadarmo sciagniesz... Jest mnostwo serwow NonSteam itd. :P I ma supper niskie wymagania xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 BEU Net 2007 ;x http://seasoft.robal.org/download/beunet2k7-178.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Tak, tylko CS NonSteam to wersja nielegalna :) . Tak samo mogę powiedzieć, żeby sobie zassał Call Of Duty 3, też można za darmo ściągnąć, tylko szkoda, że nielegalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuB3 Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Tak, tylko CS NonSteam to wersja nielegalna :) . Tak samo mogę powiedzieć, żeby sobie zassał Call Of Duty 3, też można za darmo ściągnąć, tylko szkoda, że nielegalnie. :P Masz u mnie porobione XD Call Of Duty 3 na PC :lol2: Sory za Offtop A co do nonsteam to poczesci masz racje poczesci nie xD Nonsteam ma usunietego tylko Steam ;) Wiec jezeli ktos mu pozyczy CS 1.6 i on sobie przerobi na Nonsteam to to nie bedzie nielegalne xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 A może stary dobry Doom I :D Dla mnie to można se trochę przy tym posiedzieć :) No i do tego darmowy, łatwo znaleźć na necie ;) no w to gralem :) szczegolnie ze odkad zrobili z tego open source to ludzie zrobili calkiem ladny programik do wyszukiwania serwerow, rozne tryby rozgrywki jak w quake i inne bajerki :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi