Pablo-GM Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Witam jak zrobic cos na podobe planety czyli jestesmy tam i jak idziemy przez jakis czas w dol i jest znowu to samo nie chce robic ciagle tych samych obiektow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Przyklad 1945, tylko ze tam lecisz w gore. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 4 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 to podaj ten przyklad link :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 W folderze GMa to jest :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Ale w wersji 6.x ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 4 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 a mozna powiedziec dokladniej jestem na stronie glownej patrze w gm przyklady i nie ma :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 W folderze GMa to jest :/ Wiesz co to folder? :| Wchodzisz w folder GMa a tam masz piekny Examples i tam jest cos z 1945. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 ?? W FOLDERZE GAME MAKERA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 4 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 tez nie wiem nadal gdzie znajde chodzi ci o uploader? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 C:\\Program Files/Game_Maker_6/Exemples/1945.gm6 ?? a ja mam tak: J:\Program Files\Game_Maker6\Examples\1945.gm6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 omg PabloooGM ty sie bierzesz za gry a nie wiesz co to folder?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Myślę że wie tylko nie zrozumiał nas ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 C:\\Program Files/Game_Maker_6/Exemples/1945.gm6 ?? a ja mam tak: J:\Program Files\Game_Maker6\Examples\1945.gm6 hehe ja tez mialem pod J: gdy mialem windowsa :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 W Game Maker 7.0 nie ma Wejdź na stronę www.yoyogames.com/gamemaker wejdź w examples i 1945 (czyli jakiś shooter) Tutaj sieroto masz link :) http://www.yoyogames.com/downloads/tutorials/shooter.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 4 Października 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 hehe ja tez mialem pod J: gdy mialem windowsa :] to już tak offtopicując - ja mam na E - wybrałem ten dysk, bo oznacza Entertainment, tam też trzymam gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 to już tak offtopicując - ja mam na E - wybrałem ten dysk, bo oznacza Entertainment, tam też trzymam gry @offtopic ja mam na dysku Z: i się nie chwale :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi