CuB3 Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Tytuł: A.I. The Massive Destruction Gatunek: TDS Opis: Gra opowiada o zolnierzu walczacym na obcej planecie... Nazwa A.I. nie ma nic wspolnego z Sztuczna Inteligecja ta nazwa zaklada ze bohater jest maszyna :).. Chwilowy brak muzyki i dzwiekow oznacza tylko to ze to jeszcze wersja Alpha... W Alphie dostepny jest tylko 1 poziom i 5 broni :) Gre mozna zapisywac i wczytywac... ( Nie z klawiatury ;) ). Jest to moja pierwsza gra wiec za niedopracowania prosze sie nie wnerwiac ;) Prosze o komentarze i oceny... Rowniez slowa czy oplaca sie kontynuowac ten projekt... STEROWANIE: MENU - LPM - wybieranie PPM - powrot GRA - LPM - Strzal Chodzenie - WADS Q - Zmiana broni X - Slow motion R - przeladowanie Download: https://gmclan.org/up2955_4_AI.html (Celownik Poprawiony) Rozmiar pliku: 1.8 MB Autorzy: Programowanie: CuB3 Fabuła: CuB3 Grafika: CuB3 Muzyka: Brak Screeny: Screen 1 Screen 2 Screen 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masher Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Zagralem, fajne menu, grafika ladna, tylko przydaloby sie dodac jakas instrukcje. Ogolnie 4/5 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 NO! i to jest piękne!! +szablon +to nie jest kolejna część kacz de klałn +jak na pierwszą to śmietanka z cytryną (bo ja lubie kwaśne) +miodzio 4star przy czym 5 dostała by almora czy backdown :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 nie oceniam w * nie podoba mi się kierowanie i ten celownik bo jest pod zadem oponenta tak samo w menu gdzieś z tyłu :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuB3 Opublikowano 4 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 nie oceniam w * nie podoba mi się kierowanie i ten celownik bo jest pod zadem oponenta tak samo w menu gdzieś z tyłu :( To moze jakies propozycje co zmienic? Celownik ustawie wiekszy Depth... OK.. A Jakie sterowanie?? DOWN@: W cos w stylu cyborga ;) Mi bardziej chodzilo ze S.I. gry nie stoi na najwyzszym poziomie :P DOWN@lowrider: Zaraz to poprawie ;) ( Ok Poprawione ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 nie ma nic wspolnego z Sztuczna Inteligecja ta nazwa zaklada ze bohater jest maszynaA zatem nie ma własnego systemu rozpoznawania otoczenia, więc kto nim kieruje? W kogo dokładnie wciela się gracz :}? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 celownik jakbyś dał ponad to milej by było :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Syterowanie do du... daj zeby bohater szedł 'do kursora' i strafe na boki - tak jest najlepiej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 takie se. 3/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 mi sie podoba :D daje 4/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Syterowanie do du... daj zeby bohater szedł 'do kursora' i strafe na boki - tak jest najlepiej z tym się nie zgodze, to sterowanie co jest teraz, jest o niebo wygodniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Hmmm czy ja wiem ;p mi bardziej odpowiada sterowanie typowo fpp'owe :-) Jak kto lubi... ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeoTN Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Niezłe, ale do dema to mogłoby być z 5 poziomów, nie tylko 1. Chyba, że o czymś nie wiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuB3 Opublikowano 4 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Niezłe, ale do dema to mogłoby być z 5 poziomów, nie tylko 1. Chyba, że o czymś nie wiem :) Tak nie wiesz :P To tylko poziom probny :) Taki test czy ludzia sie gra spodoba ;) Dziekuje wszystkim za komenty... Sterowania jednak nie zmienie gdyz przetestowalem i tak jak jest teraz jest duzo wygodniej (przynajmniej dla mnie :P ) Prosze pisac ew. pomysly, prosby, problemy etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 3/5 Sterowanie... OK Grafika... OK Pomysł... OK Dźwięki i muzyka... NOT FOUND, i hate this ! Gra będzie grywalna, to tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Heh, ten helm kojarzy mi sie z pokemonami (Mewtwo Strikesback) xD Co do gry to nawet fajna... Hmm, niech wyjdzie pelna wersja bo z muzyka na pewno lepiej sie gra :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Otóż gierka ładna, ale (wow!) krótka. Oto moja ocena: Grafika: 9/10 Muzyka: 0/10 :( Grywalność: 6/10 9+0+6=15/3=5/10=2,5/5=3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Niezła gra :) ale muzy brak i to nie daje odpowiedniej atmosfery 4=/5 (4 na szynach :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Dobre ! Bardzo ładna grafika , grywalność wysoka tylko nie ma dźwięków ani muzyki . Ogółem gra bardzo dobra 4 gwiazdki z plusem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 gra całkiem całkiem, tylko te menu mi za bardzo sie nie podoba ale ogólnie może być,a ocenie jak będzie wersja full :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millenium Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 a ja dam 5 gwiazdek;p gra sie ładnie sterowanie proste i jedyen czego mozna się uczepić to te drzwi niech otwierają sie w jedna stronę bo raz nie trafiłem i po szlem nico w prawo i drzwi zanim zaczęły reagować to ja wziąłem nawrót poprawkę i zacząłem iść do wcześniej otwartego przejścia od lewej i drzwi mnie przytrzasnęły ale to pikuś. ps. tak mam sugestie aby wprowadzić trochę czerni dookoła ludka albo wszystko przybliżyć (powiększyć) czy coś i przy drugiej wersji zrobić grę multiplayer z możliwością gry single player tylko daj pre bajerów cofanie sie za beczkami czy coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Gra taka sobie ;) wkurza mnie brak dźwięQ ;/ 4/5 bo misie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millenium Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 sorka za offtop ale ta twoja sygnatura shylios mogę ją skopiować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 No, fajna ta sygnaturka :) A gra... fajna tylko dodaj parę takich bajerków jak beczki z paliwem (chyba nie muszę mówić co się stanie jak się w nie strzeli? :P). I dźwięki... No i nawet jak na demo jest ZA-KRÓTKA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuB3 Opublikowano 17 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Czytajcie uwaznie pierwszy post! Nie jest to demo lecz Alpha Test (nawet nie beta)... Takie sprawdzenie waszych gustow :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 sorka za offtop ale ta twoja sygnatura shylios mogę ją skopiować Nie rozumiem cię... i od tego jest PW Moja sygnatóra mówi: Dopiero teraz mnie widzicie?? xD Alpha nie powinna być praktycznie enginem? XD I popraw ten 1 poziom bo gracz po starcie jest tak ukryty pod paskami ze ciężko go zobaczyć >.< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuB3 Opublikowano 17 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Nie rozumiem cię... i od tego jest PW Moja sygnatóra mówi: Dopiero teraz mnie widzicie?? xD Alpha nie powinna być praktycznie enginem? XD I popraw ten 1 poziom bo gracz po starcie jest tak ukryty pod paskami ze ciężko go zobaczyć >.< Spoko... Jak dobrze pojdzie to dzisiaj wyjdzie Demo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Gra wg mnie jest dobrze wykonana, tylko menu mi sie trochę nie podoba, ale to nie ważne.Fajnie się strzela :D No szkoda, że brak dźwięków, ale przeżyje :P.Wystawiam ocenę 4/5, i tak mi się podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi