gorefest Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 A mam otuz taki problem. Uzywam "dev-c++. I potrzebuje kodu na wysuniecie tacki Cd-romu.lecz go nie znam :crying: Prosze o gotowy w pelni kod na wysuniencie tacki i zamkniecie tacki! z gury dzieki :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Października 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 http://www.google.pl/search?q=c%2B%2B+cd-rom+open Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 1 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Potrzebny mi konkret a nie link do gogle,szukalem w googlach i nic nie znalazlem! HELP! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Października 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 kurna, nawet pierwszy link ma jakiś kod (ja tam się na c nie znam co prawda) http://www.elitehackers.info/forums/archiv...php/t-4796.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 @pierwszy post z czego uczysz się c++ ze tam takich prostych rzeczy nie ma ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Musiałbyś znać przynajmniej podstawy WinAPI. ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 2 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 ten kod od gnysek nie dziala! prosze o poprawny kod ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 3 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Ech,nikt nie odpowiada ;/ pls o odpowiedz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Ten kod co gnysek dał działa na 100%, tylko trzeba się zastosować do pewnej uwagi, która tam została napisana, a dokładniej: // project >> project options >> include libwinmm don't forget to include that libwinmm.a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 3 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Ech,nie wiem oco ci chodzi <_< Moze jasniej ?? :sp_ike: Jak cos to pisac na gg 3595398 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Nie zapomnij dodać w opcjach projektu tego pliku libwinmm.a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 6 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 ee oco ci chodzi?? Moze jasniej... HELP! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 6 Października 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Podałem ci kod, masz dodać do projektu plik libwinmm.a - co jeszcze nie jest jasne ? Pisać nie umiesz? Czy włączyć opcji Dev C++ i tam dodać ten plik do projektu. A może nie działa ci funkcja kopiuj - wklej w komputerze i nie możesz dodać kodu? Jeżeli nie umiesz (nie rozumiejac kodu) przeanalizować nawet bloków, to może nie bierz się za programowanie... ja nie znam C a bym sobie poradził gdyby tak jak tutaj tylko o kopiuj - wklej chodziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 6 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 OK,ale skad mam wziasc tego "libwina"??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Cytując za forum PCFormatu: Projekt-> Opcje projektu->Dodatkowe opcje wiersza poleceń i kliknąć "Dodaj plik" i wybrać libwinmm.a Biblioteka powinna być dołączana do Deva. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 \Dev-Cpp\lib\libwinmm.a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 8 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Link nie dziala ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Ja Ci tylko wskazałem gdzie dokładnie w katalogu z Devem znajduje się ten plik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 W dev c++ nie ma tej biblioteki libwimm.lib czy jakos tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 To należy ją sobie sprowadzić. Np. z devpacków. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Bwehehehe, patrzcie na datę xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 20 Listopada 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 miesiąc nad tym siedział.... big lol :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Jak sprawdzałem w wersji deva 4.9.9.1 to jest ten plik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi