Tymon Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Maple Story oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Warcaft 3, Starcraft i Guild Wars... ... tak, lubię spuszczać ludziom manto w rozmaite gierki ;). EDIT: Przeczytałem post Ranmusa - DotA też się zalicza do moich najulubieńszych onlinówek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masher Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Ja moge polecic CS'a i Guild Wars. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 hmm -Guild wars -Wow -Plemiona ;D no i oczywiście FILDIN ONLINE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 hmmm Wormsy world party;p nic nie daje takiego klimatu jak granie w ta gierke z ziomkiem ktory wiesz ze jest prawdopodobnie tak samo skopcony jak ty jak widzisz matrixowe tricki konczace sie przewaznie skokiem do wody ;) Nie wiem dlaczego ale uwielbiam ta gre przez siec, duzo bardziej niz 'hot seat' Oprocz tego przyjemnie sie grało w wszystkie quejki i alvien vs predator.. W Age of Empires II i red alerta też było nie kiepsko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Nie rozumiem słów, że wam Tibia czy Diablo śmierdzi, może płyta czy coś (radzę przegrać), moje płyty nie śmierdzą ani nic. To, że wam się gry nie podobają to nie znaczy, że śmierdzą czy coś. Ja Tibii nie lubię, ale nie gadam takich głupot jak wy i jak to czasem sie zdarza nie obrażam użytkowników którzy lubią np. Tibie. A teraz pytanie do Borka: W jakie Unreal Tournament grasz ? Ja od zawsze lubię pierwszą część. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Diablo jest super grą i tyle. Moja płyta grzecznie leży i jakoś nie śmierdzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 hmm -Guild wars -Wow -Plemiona ;D no i oczywiście FILDIN ONLINE Taa xD Fidin Online ROX. ^^ @topic: hmm... Przeglądarka: - ogame (www.ogame.pl) - plemiona (www.plemiona.pl) - isengard ( z tego co wiem to już nie ma ;p) - my-fantasy (www.my-fantasy.net) - Sherwood MMORPG - Duel (www.duel.gameshow.pl) - i inne ;p Klient .exe: - Tibia - Soldat - Almora Online - Worms - Second Life (obiłem się o: MU Online, Silkroad, Cabal Online i Jeday Academy (czy jakos tak ;p) Najpesze jednak były: ogame, duel, my fantasy, soldat, almora online, second life i worms niezłe)* * - Jak widać wiele gier, w które grałem podobały mi się. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 FILDIN ONLINE A właściwie to co to to to ? :huh: @DOWN: Na forum tego niema, w necie nic oprócz strony bez galerii z tym "walącym kupą na odległość" tekstem: http://fildin.org/info.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 @Snake: Zdaje się, że gra borocasso xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Only Worms World Party i Shot in the Dark ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Tylko Second Life i jak nie ma żadnego z moich kumpli to giercuję przez sieć w THAW. PS. Solmis, jakie masz imię w SL? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 3 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 @cyberdog Ciekawe to Second Life ? Ostatnio myślałem czy nie pograć ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Bixon, w żadnej grze nie ma tyle lagów co w SL, ale ostatnio wydali nową, "odlagowaną" wersję. Gorąco polecam Second Life!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 3 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Hm... Ale ogólnie chodzi mi o wrażenia z gry ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UNOisMAD Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Ostatnio sobie pogrywam w Red Alerta 2 , ale do jutra sie to zmieni :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CReeT Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Ja polecam przede wszystkim Lineage 2! Gra ma świetny klimat, grafikę, system pvp itd. A co do płatności tej gry to wiecie są serwery nieoficjalne, całkowicie legalne i opłacane przez adminów. Ja polecam serwer GraveLand (www.graveland.pl). A z tych OFICJALNIE darmowych mogę polecić Flyffa, Tales of Pirates, Ragnarok. Z nie eRPeGów polecam UT 2004 i Q3A a także poczciwe ET. Mama nadzieję że nie dostane warna za tego posta :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 settlers 3 i 4 , heroes 3 + dodatki, worms world party, rose online, RAKION :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Heroes 3: złota edycja. Jestem nawet założycielem klanu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 RAGNAROK ONLINE Medium i High Rate servy wymiatają(no Super High rate też są fajny, tylko, że jak hw'em wale 20 stormgust'ów na 2 lub 3 sekundy to zaczyna mi się nudzić). Nie polecam PK serwów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi